ΔΙΕΘΝΕΣ
30/05/2019 12:25 EEST | Updated 30/05/2019 12:50 EEST

ΗΠΑ: Στριπτιζέζ που οδηγούσε μεθυσμένη παρέσυρε και σκότωσε τρία ανήλικα

Τα δύο από τα αγόρια ήταν αδέρφια. Πήγαιναν προς τη στάση λεωφορείου.

Μια 31χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως χορεύτρια αισθησιακών χορών σε νυχτερινό κέντρο στο Μαϊάμι ενώ οδηγούσε μεθυσμένη το ΙΧ αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε τρία ανήλικα τα οποία εξέπνευσαν λίγο μετά το δυστύχημα. 

Σε βάρος της Μάριαμ Κουλιμπάλι ασκήθηκαν τρεις διώξεις για ανθρωποκτονία υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Το αυτοκίνητο της Κουλιιμπάλι έπεσε πάνω στα τρία αγόρια, ηλικίας 13, 15 και 17 ετών ενώ αυτά περπατούσαν προς τη στάση του λεωφορείου στις 5πμ. Τα δύο αδέρφια Γκίντεον και Λενς Ντεσίρ και ο Ριτσκαρτ Ντουμέι ήταν μέλη μιας ομάδας ποδοσφαίρου και θα έπαιρναν το λεωφορείο για να μεταβούν 30μίλια δυτικά του Βόρειου Μαϊάμι προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά. 

Στο δυστύχημα τραυματίστηκε και η οδηγός και παραμένει για νοσηλεία σε ιατρική κλινική.  

Πηγές αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν στο νυχτερινό κέντρο όπου κάνει strip show το προηγούμενο βράδυ αλλά και πως το δίπλωμά της είχε ανακληθεί. 

Via gofundme.com

 

Οι γονείς των παιδιών, όπως αναφέρει το ABC News, μετά την άσκηση των διώξεων έφερε ανακούφιση τους γονείς που αρχικά ανησυχούσαν πως η αστυνομία ολιγωρούσε. «Για κάποιο λόγο, προστατεύουμε την ταυτότητα κάποιου που σκότωσε τρία παιδιά» δήλωνε ο δικηγόρος της οικογένειας όσο δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα. 

«Συμπάσχουμε με τα αγαπημένα πρόσωπα αυτών των τριών αγοριών καθώς θρηνούν για αυτή την τραγική απώλεια» δήλωσε ο Επίτροπος της Αστυνομίας. «Μπορούμε και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να ενισχύσουμε την ασφάλεια των πεζών». 

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας GoFundMe έχουν συγκεντρωθεί 61.000 δολάρια για τις κηδείες των παιδιών και τις οικογένειές τους. 

Πηγή: ABC News