Τα παπούτσια που πρέπει να φορέσουμε αυτά τα Χριστούγεννα

Τα παπούτσια έχουν τη δύναμη να τραβήξουν τα βλέμματα και να απογειώσουν την οποιαδήποτε εμφάνισή μας.
.
Evanto/womens life
.

Εκτός από τα δώρα για τους αγαπημένους σου μην ξεχάσεις αυτά τα Χριστούγεννα να κάνεις κι ένα δώρο στον εαυτό σου! Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά απαιτούν λάμψη και πολυτέλεια που δεν είναι πάντα απρόσιτη. Σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς, ας «ξεθάψουμε» τα μικρά μυστικά των γιαγιάδων που θα κάνουν την εμφάνισή σου να δείχνει ακριβή… χωρίς να είναι!

Αν λοιπόν κάνεις ένα δώρο αυτά τα Χριστούγεννα στον εαυτό σου ξεκίνα … από τα παπούτσια!

.
Evanto/womens life
.
.
Evanto/womens life
.

Τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την εμφάνισή σου. Μπορείς να φορέσεις ακόμη και το χιλιοφορεμένο μαύρο σου φόρεμα και να το κάνεις να δείχνει εντελώς καινούργιο με ένα ζευγάρι κόκκινες λουστρινέ, κροκό ή πιο ανατρεπτικά λεοπάρντ ψηλοτάκουνες γόβες.

.
Evanto/womens life
.

Οι ψηλές γόβες είναι άλλωστε κλασσική αξία. Δείχνουν το πόδι πιο ψηλό και χυτό και κάνουν το περπάτημά σου πιο θηλυκό και σέξι. Δεν χρειάζεται να είναι 15ποντες. Στα παπούτσια(!) και οι 8 πόντοι κάνουν τη δουλειά τους!

Μην φοβηθείς τη λάμψη. Τα βραδινά φορέματα αντέχουν ακόμη και τα πέδιλα. Με περίτεχνα σχέδια και λουράκια, ασημένια ή χρυσά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις κάτι εντυπωσιακό, που θα μπορείς να το περπατήσεις και φυσικά να το υποστηρίξεις.

.
Evanto/womens life
.
.
Evanto/womens life
.
.
Evanto/womens life
.
.
Evanto/womens life
.

Τα παπούτσια είναι σαν το μακιγιάζ. Αν φορέσεις ένα κατακόκκινο κραγιόν κανείς δεν θα προσέξει τίποτα άλλο. Έτσι και τα παπούτσια. Έχουν τη δύναμη να τραβήξουν τα βλέμματα και να απογειώσουν την οποιαδήποτε εμφάνισή σου.

.
Evanto/womens life
.

Διάλεξε λοιπόν το παπούτσι της Πρωτοχρονιάς όπως θα ήθελες να είναι και ολόκληρη η επόμενη χρονιά σου. Λαμπερό, επιτηδευμένο, υπερβολικό αλλά πάντα εσύ!