Τέλος ο Χένρι Κάβιλ από Σουπερμαν; Τι λέει η Warner Bros

Τέλος ο Χένρι Κάβιλ από Σουπερμαν; Τι λέει η Warner Bros
Jim Spellman via Getty Images

Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC φαίνεται πως χάνει τον... «άνθρωπο από ατσάλι».

Ο Χένρι Κάβιλ, ο Σούπερμαν σε τρεις ταινίες της DC, φεύγει από την εταιρεία παραγωγής Warner Bros, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Ο Βρετανός ηθοποιός που φόρεσε την εμβληματική μπλε στολή με κόκκινη μπερτα το 2013 για την ταινία «Man of Steel», το 2016 για την ταινία «Batman v Superman: Dawn of Justice» και το περσινό «Justice League», λέγεται ότι αποχωρεί από το ρόλο του.

Φημολογείται ότι οι εκπροσώποι του Κάβιλ από την εταιρεία WME και το στούντιο της Warner Bros ήρθαν σε ρήξη όσον αφορά τη σύμβαση για συμμετοχή σε κινηματογραφικά πρότζεκτ και τώρα η πόρτα φαίνεται να κλείνει σε πιθανές εμφανίσεις του ηθοποιού ως Σουπερμαν. Κι αυτό γιατί η Warner Bros έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε ταινία με πρωταγωνίστρια την Supergirl, μια πρωτότυπη ιστορία με κεντρικό πρόσωπο την ηρωίδα στην εφηβεία.

Επιπλέον, το στούντιο δεν έχει σχέδια να γυρίσει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Σουπερμαν τουλάχιστον για μερικά χρόνια, σύμφωνα με πηγή. «Ο Σουπερμαν είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ και μετά από έναν συγκεκριμένο κύκλο, πρέπει να αρχίζεις το ψάξιμο για νέους ηθοποιούς».

Λίγο μετά τη δημοσίευση αυτής της είδησης, το στούντιο δημοσίευσε μια ανακοίνωση που έγραφε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και σεβασμό για τον Χένρι Κάβιλ, ο οποίος παραμένει αμετάβλητος. Επίσης δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής σχετικά με επερχόμενες ταινίες Σουπερμαν».

Κάποιες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Κάβιλ δημοσίευσε στο Instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο, με την αντίδρασή του για τα νέα. Η λεζάντα έγραφε: Η μέρα ήταν συναρπαστική.

View this post on Instagram

Today was exciting #Superman

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on