Θα αγοράσεις δικό σου αυτοκίνητο; Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Πληρώνεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείς ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και η SIXT αναλαμβάνει την ιδιοκτησία. Δηλαδή, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση και σέρβις.
Nikos Karanikolas

Αν είσαι από τους ανθρώπους που ακολουθούν τις νέες τάσεις ή κάποιος που θέλει να αλλάξει συνήθειες για να γνωρίσει νέα δεδομένα, τότε σίγουρα θα επωφεληθείς από το leasing.

Με διαφάνεια στις συναλλαγές σου, χωρίς τα λεγόμενα ψιλά γράμματα και γραφειοκρατία, το leasing αποτελεί μια εύκολη και σίγουρη λύση, που διώχνει κάθε έγνοια, όσον αφορά στην αγορά αυτοκινήτου.

Διότι, το να έχεις δικό σου αυτοκίνητο, να είσαι ιδιοκτήτης δηλαδή, δε συμβαδίζει με την εποχή των μεγάλων αλλαγών στην αυτοκίνηση.

Χρόνο με το χρόνο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι λεγόμενες λιανικές πωλήσεις αρχίζουν να χάνουν έδαφος και οι εταιρικές, στις οποίες περιλαμβάνεται το leasing, κατέχουν, πλέον, το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων, που πλησιάζει στο 60%.

Ως προς αυτό, η πανδημία έπαιξε τον δικό της ρόλο, καθώς επηρέασε αρκετά τον τρόπο ζωής μας. Για παράδειγμα, οι online αγορές έγιναν μόδα, το delivery σχεδόν καθημερινή συνήθεια, μέσα από εφαρμογές. Ακόμα και ο τρόπος που κινούμαστε, είναι διαφορετικός.

Sixt

Οι Έλληνες αναζητήσαμε ασφαλέστερους τρόπους μετακίνησης, που να προσφέρουν και μεγαλύτερη ευκολία στις καθημερινές μας μετακινήσεις, και υπηρεσίες που να διευκολύνουν τη ζωή μας.

Και το leasing προσφέρει τέτοιες δυνατότητες, καθώς οι διαθέσιμες υπηρεσίες mobility είναι άκρως συμφέρουσες για ιδιώτες και για εταιρείες.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον μετασχηματισμού, η SIXT αποτελεί μια σίγουρη επιλογή. Με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην ελληνική αγορά και πάντα έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, δίνει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, μετατρέποντας κάθε μέρα σε μία νέα εμπειρία.

Κι επειδή δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και κατά συνέπεια είναι διαφορετικά τα «θέλω» μας, οι εξατομικευμένες λύσεις της SIXT είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Σαν να έχεις κάποιον να «κόβει και να ράβει» στα μέτρα σου, ικανοποιώντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Αν λοιπόν αναζητάς μία μακροχρόνια μίσθωση, η υπηρεσία SIXT Leasing αποτελεί την πιο έξυπνη λύση. Πληρώνεις ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείς ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και η SIXT αναλαμβάνει την ιδιοκτησία. Δηλαδή, τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση, το σέρβις. Μόνο τα καύσιμα αφορούν εσένα. Τόσο απλά!

Sixt

Όμως, και για όσους χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για λίγες μόνο ημέρες, η υπηρεσία SIXT Rent a Car είναι εδώ για να προτείνει την καλύτερη λύση σε όποια κατηγορία οχήματος σε ενδιαφέρει. Sport, Sedan, City, SUV, Luxury, E-Vehicles, Pick-Up και Van, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές οχημάτων που σου διασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις, καλύπτουν τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σου χαρίζουν ξέγνοιαστες διακοπές, όπου κι αν είσαι.

Ωστόσο, υπάρχει και μια ακόμα υπηρεσία, με δυνατότητα μίσθωσης από έναν μήνα και για όσο χρονικό διάστημα εσύ θέλεις, με σταθερή μηνιαία συνδρομή. Σε αυτή τη περίπτωση, η υπηρεσία SIXT+ αποτελεί την πιο συμφέρουσα και προσιτή λύση μετακίνησης για εταιρείες και ιδιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, sixt.gr

Sixt