Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους «βάνδαλους» με τη βαριοπούλα στα χέρια

Γνωστοί για την αντιεξουσιαστική τους δράση - Κατηγορούνται για τις καταστροφές σε δύο ΑΤΜ τραπεζών και τρεις τζαμαρίες καταστημάτων.
ΕΛ.ΑΣ.

Δύο αδελφούς, 29 και 21 ετών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και τους κατηγορούν ότι ευθύνονται για τις καταστροφές σε δύο ΑΤΜ τραπεζών και τρεις τζαμαρίες καταστημάτων, στην περιοχή της Τούμπας.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα δύο αδέλφια, γνωστά για την αντιεξουσιαστική δράση τους, ξεκίνησαν τις φθορές στις δέκα και μισή το βράδυ της Τετάρτης και πολύ γρήγορα κρύφτηκαν, μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρχε αστυνομικός κοντά τους.

Στέλεχος της Κρατικής Ασφάλειας, όμως, τους αναγνώρισε και ειδοποίησε συναδέλφους του από τις Ομάδες ΖΗΤΑ και ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι τους σταμάτησαν στον δρόμο, για να τους ελέγξουν.

ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο νεαροί είχαν μαζί τους τσάντες, μέσα στις οποίεςυπήρχαν μαύρες κουκούλες τύπου full face, μαύρα μπουφάν με ενσωματωμένες κουκούλες (πέραν των μπουφάν που ήδη φορούσαν), γάντια μοτοσικλέτας και μία βαριοπούλα, η λαβή της οποίας ήταν τυλιγμένη με σακούλα.

Ισχυρίστηκαν ότι είχαν τη βαριοπούλα για κάποιες οικοδομικές εργασίες, αλλά -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ- έχουν καταγραφεί σε βίντεο, στο οποίο εικονίζονται να φορούν τα συγκεκριμένα ρούχα, ενώ ταιριάζει και ο σωματότυπός τους.

ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛ.ΑΣ.

Δημοφιλή