Θεσσαλονίκη: Και για βιασμό της αδερφής του κατηγορείται ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου

Ασκήθηκε εις βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του.
.
.
https://www.facebook.com/akisgeorgia

Δικογραφίες για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της πρώην συζύγου του και της αδερφής του εκκρεμούν σε βάρος του 39χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη- ενώ, όπως μετέδωσαν η ΕΡΤ και το ThessToday, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδερφής του, με μια μήνυση που κατατέθηκε πριν το περασμένο καλοκαίρι, σε υπόθεση η εξέλιξη της οποίας αναμένεται.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει σχέση με τον θάνατο της 41χρονης. Σημειώνεται πως σε βάρος του ίδιου και του 34χρονου φίλου του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα- μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διακοπή κύηση, ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 34χρονος δήλωσε στην απολογία του πως οι δύο τους είχαν στήσει ενέδρα στην 41χρονη, καθώς ο 39χρονος την οδήγησε στο σπίτι, όπου περίμενε ο έτερος κατηγορούμενος της επιτέθηκαν, τη φίμωσαν και τη σκότωσαν με μαχαίρι, αποσπώντας μάλιστα και 80 ευρώ που είχε στην κατοχή της.Ο 34χρονος φίλος του συντρόφου της εγκύου είπε ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, ωστόσο, δέχτηκε να συμμετέχει σε σκηνοθετημένη ληστεία σε βάρος της, καθώς έπαιρνε μερίδιο από τα χρήματα. Σκοπός όπως είπε ήταν να την ακινητοποιήσουν για να μπορέσουν να πάνε στο πατρικό της σπίτι και να κλέψουν οικονομίες ύψους 7.000 με 8.000 ευρώ από τους γονείς της.

Δημοφιλή