Θετικός στον κορονοϊό ο Ρόμπερτ Πάτινσον, σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Batman»

Νέα παύση στην παραγωγή, λίγο μετά την επανεκκίνηση της.
Mario Anzuoni / reuters

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, πρωταγωνιστής της νέας ταινίας «The Batman» διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή των γυρισμάτων τα οποία γίνονται στη Βρετανία.

Η πρώτη ανακοίνωση της Warner Bros ήταν ότι «μέλος της παραγωγής» του «The Batman» εξετάστηκε και βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Πάτινσον.

«Μέλος της παραγωγής του «The Batman» βρέθηκε θετικό στον COVID-19 και βρίσκεται σε καραντίνα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα διακόπηκαν προσωρινά», δήλωσε εκπρόσωπος της Warner στο Variety.

Την αποκάλυψη ότι πρόκειται για τον πρωταγωνιστή έκανε το Vanity Fair επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.

Η παραγωγή, που είχε κάνει μόλις επανεκκίνηση (ειδικότερα, γυρίσματα τριών ημερών), είχε διακοπεί τον περασμένο Μάρτιο λόγω πανδημίας. Ο σκηνοθέτης του blockbuster, Ματ Ριβς είχε δηλώσει τότε ότι έχει γυρίσει το ένα τέταρτο της ταινίας και ότι έχει ακόμη γυρίσματα τριών μηνών.

Παρά τις καθυστερήσεις, η καμπάνια διατηρεί έντονο το ενδιαφέρον για την επερχόμενη ταινία του franchise και τα σχόλια των φαν του «Batman» στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα είναι θετικά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Οκτωβρίου 2021.

Δημοφιλή