Θρίλερ με την ασφάλεια πτήσεων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πληροφορία από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών κινητοποίησε τις υπηρεσίες ασφαλείας και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Eurokinissi

Πληροφορία από τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών ενεργοποίησε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης τις υπηρεσίες ασφαλείας και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Οι ελληνικές αρχές πληροφορήθηκαν ότι σε μία από τις δύο πτήσεις συγκεκριμένης αεροπορικής εταιρείας, οι οποίες θα αναχωρούσαν από το διεθνή αερολιμένα της Αθήνας η μία για το Ντουμπάι και η δεύτερη για την Νέα Υόρκη, πιθανά υπάρχει πρόσωπο το οποίο μπορεί να επηρεάσει την ασφάλεια του αεροδρομίου και των επιβατών.

Η πληροφορία έφτασε λίγα λεπτά αφότου είχε αναχωρήσει το αεροσκάφος για τις Ηνωμένες Πολιτείες, στον πιλότο του οποίου δόθηκε οδηγία να επιστρέψει. Λίγο μετά τις 20:00 το αεροπλάνο, συνοδευόμενο από δύο μαχητικά αεροσκάφη, προσγειώθηκε πίσω στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα για ελέγχους ασφαλείας, ανέφεραν πηγές.

Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έλεγχο στους επιβάτες του αεροσκάφους με προορισμό το Ντουμπάι, στο οποίο απαγορεύτηκε η απογείωση, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος ύποπτος.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα