Τι έκανε η Κίρα Νάιτλι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Πώς ο σύζυγος της «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο

Διάλεξε ένα lemon suit της Chanel με ροζ ζώνη και ένα κομψό καπέλο (στα λυτά της μαλλιά) και συνοδευόμενη από τον, μουσικό της ροκ, σύζυγο της Τζέιμς Ρίγκτον, τον πατέρα και την μητέρα της διάβηκε τις πύλες του Μπάκιγχαμ στις 11 το πρωί.

Η 33χρονη Κίρα Νάιτλι τιμήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο για τις υπηρεσίες της στο σινεμά όσο και στη «φιλανθρωπία».

Η Βρετανίδα σταρ, που έγινε γνωστή το 2003 με την ταινία «Κάν’το όπως ο Μπέκαμ» και είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται με τις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής» και «Περηφάνια και Προκατάληψη», η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ, Κίρα Νάιτλι συνεργάζεται με τις ΜΚΟ WaterAid και Oxfam.

Μεταξύ άλλων, η Νάιτλι είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια στο Νότιο Σουδάν το 2014, όταν 1,5 εκατ. άνθρωποι οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω πολέμου, ζούσαν σε άθλιες συνθήκες κλεισμένοι σε camps. Τότε η Βρετανίδα ηθοποιός είχε μιλήσει ιδιαίτερα για την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα παιδιά.

Πάντως, τα βρετανικά ΜΜΕ, εκτός από τα καλά λόγια για τη Νάιτλι, γράφουν για τον σύζυγο Τζέιμς Ρίγκτον, ο οποίος «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο καθώς επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς γραβάτα.