ΔΙΕΘΝΕΣ
04/11/2020 13:48 EET

Τι έγραψε ο Μπάιντεν στον τοίχο του πατρικού του σπιτιού που επισκέφθηκε

Η συγκινητική επίσκεψη στο σπίτι στο Σκράντον της Πενσιλβάνια και το μήνυμα στον τοίχο του σαλονιού.

ANGELA WEISS via Getty Images
.

Η τελευταία ημέρα του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ της παράταξης των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας περιλάμβανε μια στάση στο πατρικό του σπίτι στο Σκράντον της Πενσιλβάνια.

Η συναισθηματικών αποχρώσεων, επίσκεψη στο σπίτι, που βρίσκεται στη λεωφόρο North Washington του Σκράντον ολοκληρώθηκε με τον Μπάιντεν να γράφει ένα μήνυμα στον τοίχο του σαλονιού.

«Από αυτό το σπίτι στον Λευκό Οίκο, με τη Χάρη του Θεού», έγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος επί θητείας Μπάρακ Ομπάμα, μαζί με την υπογραφή του και την ημερομηνία.

 

Η στιγμή αιχμαλωτίστηκε από την δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Αλέξι Μακάμοντ. Η ίδια ανάρτησε την εικόνα στο Twitter παράλληλα με μια άλλη εικόνα του 2008 με τον Μπάιντεν να υπογράφει τον τοίχο του υπνοδωματίου του πατρικού του όταν ήταν αντιπρόεδρος στην θητεία του πρώην προέδρου Μπάρακ Ομπάμα.

Πριν από την επίσκεψή του εκεί, ο Μπάιντεν παρευρέθηκε με τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν, και εγγονές τους στο Σεν Τζόζεφ στο Γουίλμινγκτον, Ντελαγουέρ.Επισκέφτηκε επίσης τον κοντινό τάφο του γιου του, Μπο Μπάιντεν, ο οποίος πέθανε το 2015 από καρκίνο του εγκεφάλου, καθώς και στους τάφους της πρώτης συζύγου και της κόρης του, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1972.

ΠΗΓΗ: huffpost.com