hero image
Ποινικές διώξεις και κατάσχεση διαδικτυακών τομέων για το σχέδιο ρωσικής ανάμειξης στις προεδρικές εκλογές.
Πριν από ένα μήνα η διαφορά ήταν στις 11 μονάδες με τον Τραμπ να χάνει ωστόσο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σς μεταναστευτικό και οικονομία.
Η αδερφή του Κέρι Κένεντι έκανε λόγο για «προδοσία των αξιών που ο πατέρας μας και η οικογένειά μας αγαπούν πολύ. Είναι ένα θλιβερό τέλος σε μια θλιβερή ιστορία».
Ο 70 χρονος Κένεντι είναι γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην προέδρου Τζον Φ. Κένεντι.
Ενας χαμηλών τόνων πολιτικός, σταθερός υποστηρικτής των θέσεων της υποψήφιας Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, που δημιούργησε πρόσφατα ένα πετυχημένο σλόγκαν εναντίον του Τραμπ.
Μπαράκ Ομπάμα και Νάνσι Πελόζι "δείχνουν" νέα εσωκομματική διαδικασία για να αναδειχθεί ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το ζεύγος Κλίντον πήρε θέση υπέρ της Καμάλα Χάρις.
Ο Τεξανός βουλευτής των Δημοκρατικών Λόιντ Ντόγκετ, είναι ο πρώτος που κάλεσε δημόσια τον Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεκλογική εκστρατεία.
Την έδρα του Μπομπ Μενέντεζ στη Γερουσία θα διεκδικήσουν πάνω από δέκα υποψήφιοι στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
Την ώρα που οι δύο υποψήφιοι δίνουν τις μάχες τους οι ψηφοφόροι ανησυχούν για άλλα θέματα.
Η Χέιλι δεν υποστήριξε τον πρώην πρόεδρο σε ομιλία της στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.
Και επίσημα αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ η Νίκι Χέιλι για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.
Τα αποτελέσματα εκφράζουν και βαθύτερες ιδεολογικές, πολιτικές αλλά και κοινωνικές μεταβολές στην αμερικανική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα στον δυτικό κόσμο.

ΤΡΑΜΠ

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία στις ΗΠΑ
Πάντως βρήκε τη δική του «εκδοχή» για την εθνοτική ομάδα που δηλώνει όπως και να χει ευχαριστημένη που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ο Τραμπ καταλογίζει στον Ζελένσκι μερίδιο ευθύνης για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Είπε ότι δεν θα είναι «μια συνέχεια» της προεδρίας του Τζο Μπάιντεν
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει ήδη εμφανιστεί πλάι στον Τραμπ σε προεκλογική ομιλία και αναμένεται να περιοδεύσει σε Πολιτείες που θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Μια ανασκόπηση λίγο πριν τις αμερικάνικες εκλογές.
Επίσης, απαγγέλθηκε κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας του εκ νέου υποψηφίου για την προεδρία τον ΗΠΑ, σε βάρος του 58χρονου που προσπάθησε να τον πυροβολήσει ενώ έπαιζε γκόλφ.
Ο 78χρονος έχει υπάρξει υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις
Καθηγητής εντoπίζει 3 βαθιά ριζωμένες αντι-αϊτινές προκαταλήψεις που επικρατούν στις ΗΠΑ και μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τι συμβαίνει στο Σπρίνγκφιλντ.
Δεν υπάρχουν στοιχεία που χρησιμοποιήθηκε. Συνεργάτης Τραμπ: Το Ιράν παρεμβαίνει για να βοηθήσει Χάρις καιΜπάιντεν επειδή γνωρίζει ότι ο Τραμπ θα επαναφέρει τις σκληρές κυρώσεις.