hero image
Την έδρα του Μπομπ Μενέντεζ στη Γερουσία θα διεκδικήσουν πάνω από δέκα υποψήφιοι στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
Την ώρα που οι δύο υποψήφιοι δίνουν τις μάχες τους οι ψηφοφόροι ανησυχούν για άλλα θέματα.
Η Χέιλι δεν υποστήριξε τον πρώην πρόεδρο σε ομιλία της στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας.
Και επίσημα αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ η Νίκι Χέιλι για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.
Τα αποτελέσματα εκφράζουν και βαθύτερες ιδεολογικές, πολιτικές αλλά και κοινωνικές μεταβολές στην αμερικανική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα στον δυτικό κόσμο.
Παρέμβαση που παραπέμπει σε ένα προσωπικό, προεκλογικό μινι-μανιφέστο από το νέο ιδιοκτήτη του Twitter. Καλεί ευθέως σε ψήφο υπέρ των Ρεπουμπλικάκων και εξηγεί το γιατί.
Ο πρόεδρος Τραμπ έφυγε όμως ο «πολιτικός ιός» που άφησε πίσω του ίσως μολύνει για πάντα το πολιτικό σύστημα
Αντιμετώπιζε δίωξη για υπεξαίρεση πόρων που είχαν συγκεντρωθεί από τους υποστηρικτές του Τραμπ για την ανέγερση του τείχους στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ.
Ενώ το τέλος της προεδρίας Τραμπ είναι πλέον γεγονός, συγκεντρώσαμε κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές από τα τέσσερα χρόνια της θητείας του.
Το σίγουρο είναι ότι αυτό που είδαμε στις 6 Ιανουαρίου δεν είναι παροδικό και εάν δεν το δούμε μέσα από τις σωστές διαστάσεις, θα δούμε πολύ χειρότερα στο σύντομο μέλλον.
O πρόεδρος Τραμπ είναι ένα τόσο σπάνιο «πολιτικό ζώο» που πολλοί ανατρέχουν στα βάθη της αμερικανικής ιστορίας για βρουν συγκρίσιμες προεδρίες.

ΤΡΑΜΠ

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως θα καταθέσει στη δίκη.
Μόλις επτά μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Μετά την καταδίκη του σε αστική δίκη για απάτη.
Οι Δημοκρατικοί "όχι μόνο καλούν απαίσια σε ποταπή βία κατά του Τραμπ και της οικογένειάς του. Οπλίζουν το δικαστικό σύστημα εναντίον του", απαντά το επιτελείου του πρώην προέδρου.
Ο υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος έχει γίνει πλασιέ, πουλώντας μέχρι και παπούτσια ή αρώματα για να πληρώσει τα δικαστικά του έξοδα
Ο Τραμπ χάνει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια αποπληρώνοντας νομικές κυρώσεις και την πολυέξοδη προεκλογική του εκστρατεία ενώ οι επιχειρήσεις του δεν πάνε καλά.
Οι δικηγόροι του δηλώνουν πως «ελάχιστες (ασφαλιστικές) εταιρείες θα παρείχαν ασφάλιση εγγύησης τέτοιου μεγέθους». Έχει προθεσμία μέχρι τις 25 Μαρτίου.
Το πρώτο σχόλιο Πούτιν για τον θάνατο του Ναβάλνι. Τι αποκάλυψε. "Ούτε ελεύθερες, ούτε δίκαιες" οι εκλογές στην Ρωσία λέει η Δύση. Ποιοι έσπευσαν να τον συγχαρούν.
«Η 5η Νοεμβρίου θα είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της χώρας μας».
«Ο ένας υποψήφιος είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος για να γίνει πρόεδρος. Ο άλλος είμαι εγώ»