Τι λένε οι αστυνομικοί για τον κλέφτη: Ήθελε να σκοτώσει

Φέρεται πως άρπαξε το αυτοκίνητο από την περιοχή της Βούλας, λίγη ώρα πριν συναντηθεί με τους αστυνομικούς.
Πυροβολισμοί στο κέντρο
Πυροβολισμοί στο κέντρο
Eurokinissi

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να σκοτώσει τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος τον καταδίωκε στην οδό Μάρνη» αναφέρουν αστυνομικές πηγές για τον οδηγό του κλεμμένου αυτοκινήτου, που τραυματίστηκε από τα πυρά ενστόλου το πρωί της Παρασκευής.

Ο υπήκοος Αλβανίας φέρεται πως άρπαξε το αυτοκίνητο από την περιοχή της Βούλας, λίγη ώρα πριν συναντηθεί με τους αστυνομικούς. Η ιδιοκτήτρια τού οχήματος, όμως, είχε ξεχάσει μέσα σε αυτό το κινητό τηλέφωνό της, στο οποίο έχει εγκαταστήσει εφαρμογή GPS για την ανεύρεσή του, σε περίπτωση απώλειας.

Το όχημα που έκλεψε ο ληστής
Το όχημα που έκλεψε ο ληστής
Eurokinissi

Με αυτά τα δεδομένα ενημέρωσε για την πορεία του αυτοκινήτου την Άμεση Δράση και οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών το εντόπισαν στην οδό Μάρνη.
Ο οδηγός τους αντιλήφθηκε, σταμάτησε απότομα και κινήθηκε με την όπισθεν χτυπώντας μία μοτοσικλέτα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν πεζοί, ο οδηγός έπεσε επάνω σε έναν από αυτούς, ο οποίος γαντζώθηκε από το καπό και έκανε χρήση του όπλου του, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία βολίδα καρφώθηκε στο λάστιχο τού αυτοκινήτου και η δεύτερη στο μηρό του οδηγού.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο οδηγός είναι σεσημασμένος για κλοπές και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ του έχει επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.