Το αφιέρωμα στην Ντόλι Πάρτον και το τραγούδι με τη βαφτησιμιά της, Μάιλι Σάιρους

Μια σειρά από διάσημους τραγουδιστές ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες της προσωπικότητας της κάντρι.

Η Ντόλι Πάρτον κατάφερε για ακόμα μια φορά να κάνει το κοινό να παραληρεί, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή της 61ης τελετής απονομής μουσικών βραβείων Grammy, το βράδυ της Κυριακής.

Η -νικήτρια οκτώ Grammy- Πάρτον, ερμήνευσε τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της καριέρας της μαζί με τις Κέιτι Πέρι, Kacey Musgraves, Little Big Town, Μάρεν Μόρις και φυσικά τη βαφτησιμιά της, Μάιλι Σάιρους. Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια του αφιερώματος της διοργάνωσης προς τη διάσημη τραγουδίστρια της κάντρι. Μερικά από τα τραγούδια που ακούστηκαν live ήταν τα: «Here You Come Again», «9 to 5», «Red Shoes» και «Jolene».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το αφιέρωμα ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρευαν και χειροκροτούσαν όρθιοι. Μια από τις πιο αστείες στιγμές που σχολίασαν οι χρήστες του Τουίτερ ήταν η αντίδραση του συγκροτήματος BTS, του οποίου όλα τα μέλη χτυπούσαν παλαμάκια και κουνούσαν ρυθμικά τα κεφάλια τους.

Η Πάρτον έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το βραβείο «MusiCares Person of the Year». «Ολη μου τη ζωή, ήμουν γνωστή κυρίως για το μεγάλο στήθος μου. Ο κόσμος όμως με αναγνωρίζει και ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, ωστόσο, δεν παραπονιέμαι. Όλοι πάντα περιμένουν να αστειευτώ για το στήθος μου και θέλω να το κάνω σωστά», ανέφερε η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ομιλίας της καθώς παραλάμβανε το βραβείο, αστειευόμενη.