Το δικό μας 13033 είναι η αγάπη

Μπορείς να αποκρούσεις την απειλή του φόβου, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο την καρδιά σου.
Αυτή η δημοσίευση αναρτήθηκε στην κλειστή πλέον Πλατφόρμα Αρθρογράφου Huffpost. Οι συνεργάτες αρθρογράφοι έχουν τον έλεγχο της δουλειάς τους και αναρτούσαν δημοσιεύσεις ελεύθερα στον ιστότοπό μας. Εάν θεωρείτε πως πρέπει να επισημάνετε αυτήν την καταχώριση ως καταχρηστική, στείλτε μας ένα e-mail.

Υπάρχει πίεση, υπάρχει φόβος, υπάρχει κούραση... αλλά υπάρχουν και πολλές δυνατότητες που δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

Αυτή τη φορά η καραντίνα μάς βρίσκει πιο κουρασμένους, αλλά και πιο έτοιμους. Γνωρίζουμε πόσο και πού στρεσάρεται ο εαυτός μας περισσότερο. Αλλά ο φόβος δεν παύει να κάνει και εκείνος το δικό του παιχνίδι στο μυαλό μας, προβάλλοντας ένα μέλλον άγνωστο και αβέβαιο.

Παρ′ όλη αυτή την παγωμάρα και την αμηχανία, ας διαλέξουμε τώρα, περισσότερο από ποτέ, να εκτιμήσουμε κάθε στιγμή ώστε να προστατεύσουμε καλύτερα όχι μόνο την υγεία μας αλλά και τα συναισθήματά μας.

Μπορείς να αποκρούσεις την απειλή του φόβου, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο την καρδιά σου. Το να ξεκινήσεις, επιτέλους, να χτίζεις τον νέο σου εαυτό και να παίρνεις αποφάσεις ζωής είναι μια επιλογή που είναι μονάχα στο χέρι σου! Μην ανακυκλώνεις, λοιπόν, άλλο το φόβο, μη στρατολογείσαι σε αγώνες αντιπαραθέσεων που μονάχα να σε φθείρουν μπορούν. Φτιάξε το καλύτερο που μπορείς ακριβώς με τα υλικά που σου δίνει αυτή τη στιγμή η ζωή.

Μείνε στο κέντρο σου και κάνε αληθινές πράξεις αγάπης προς τον εαυτό σου!

Έχουμε σημαντική αποστολή σ′ αυτή τη γη. Έχουμε μια σοβαρή δουλειά να κάνουμε να γίνουμε καλύτεροι και να ζήσουμε τα όνειρά μας. Και αυτή η αποστολή δεν κλονίζεται και δεν παζαρεύεται! Όσο κι αν οι στόχοι μας για το μέλλον είναι διαφορετικοί, συγκλίνουν αυτή τη στιγμή απόλυτα σε ένα σημείο:

Όταν τελειώσει ΚΑΙ αυτό, να βγούμε όλοι πιο δυνατοί και πιο ανθρώπινοι!