ΔΙΕΘΝΕΣ
26/07/2019 14:04 EEST | Updated 26/07/2019 14:04 EEST

Το FBI ανακάλυψε σύγχρονο Φρακενστάιν σε ερευνητικό εργαστήριο

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών που είχαν δωρίσει τα σώματά τους προκειμένου να βοηθήσουν την επιστήμη.

Youtube

Έναν σύγχρονο Φράνκενστάιν εντόπισαν οι πράκτορες του FBI σε ερευνητικό εργαστήριο της Αριζόνα, καθώς μεταξύ άλλων αποτρόπαιων εικόνων, αντίκρισαν κι ένα ανδρικό πτώμα με γυναικείο κεφάλι. Το FBI είχε ερευνήσει το χώρο και το 2014 με αφορμή έρευνα για παράνομη ανταλλαγή και εμπόριο ανθρωπίνων μελών.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες συγγενών νεκρών που είχαν δωρίσει τα σώματά τους προκειμένου να βοηθήσουν την επιστήμη. Όμως στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών της Αριζόνα η διαστροφή είχε χτυπήσει κόκκινο.

Οι πράκτορες βρήκαν έναν καταψύκτη γεμάτο με ανδρικά γεννητικά όργανα, με κεφάλια ανθρώπων, με χέρια και πόδια.

Στο συγκεκριμένο κέντρο συγγενείς αποθανόντων δώριζαν τις σορούς των αγαπημένων τους υποτίθεται για επιστημονικούς σκοπούς. Όμως, μετά από αυτές τις ανακαλύψεις οι συγγενείς κάνουν μηνύσεις στο συγκεκριμένο κέντρο γιατί δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς και γιατί παραπλανήθηκαν από τους ιδιοκτήτες.

Φυσικά το κέντρο αυτό έκλεισε και σύμφωνα με όσα ανακάλυψαν πουλούσε ανθρώπινα όργανα σε τιμές που ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ για ολόκληρο σώμα χωρίς ώμους ή κεφάλι και περίπου 400 ευρώ για ένα πόδι.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου Stephen Gore, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2015 και μάλιστα άκουσε με δάκρυα στα μάτια την ποινή του ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 122.000 ευρώ.

Το αστικό δικαστήριο θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Πηγή: Mirror