Το λιοντάρι που έγινε... γατούλα! Χάδια και ρεσιτάλ τρυφερότητας σε τουρίστες

Το λιοντάρι που έγινε... γατούλα! Χάδια και ρεσιτάλ τρυφερότητας σε τουρίστες
youtube

Η πρώτη αντίδραση όταν κάποιος δει ένα λιοντάρι να έρχεται κατά πάνω του, είναι να πανικοβληθεί. Τουλάχιστον. Ίσως και να προλάβει να περάσει όλη η ζωή του μπροστά από τα μάτια του, στη θέα του βασιλιά των ζώων. Η δεύτερη αντίδραση, όταν ο τουρίστας συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται μάλλον για γάτα, παγιδευμένη σε σώμα λιονταριού, είναι να πιάσει το κινητό του και να βγάλει σέλφις.

Έτσι αντέδρασαν οι τουρίστες στο Taigan Safari Park της Κριμαίας όταν αντίκρισαν το λιοντάρι Φίλια, να κατευθύνεται νωχελικά προς το ανοιχτό λεωφορείο που τους έκανε τουρ.

Σε ένα κρεσέντο τρυφερής διάθεσης, η Φίλια άρχισε να τρίβεται, αρχικά στον οδηγό του λεωφορείου, και έπειτα στους άφωνους τουρίστες. Λόγω του μεγέθους της, η Φίλια εκτόπιζε όποιον βρισκόταν στο διάβα της, καταφέρνοντας πάντα να μαζέψει αρκετά χάδια και να γλείψει όσους μπορούσε.

Στο συγκεκριμένο πάρκο κυκλοφορούν ελεύθερα τα λιοντάρια. Πρόκειται για μια πρακτική που έχει πάντως δημιουργήσει προβλήματα, καθώς πρόσφατα μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση από ένα διόλου φιλικό λιοντάρι.

Προτείνετε μια διόρθωση