Το μυστικό ειδύλλιο της Ρίτα Όρα με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και το εμπόδιο της Βικτόρια

Το μυστικό ειδύλλιο της Ρίτα Όρα με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ και το εμπόδιο της Βικτόρια
BangShowbiz

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, είχε αρκετές σχέσεις μέχρι σήμερα και οι περισσότερες με διάσημες κυρίες από τη βιομηχανία του θεάματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, ο Μπέκαμ, διατηρούσε πρόσφατα μυστικό ειδύλλιο με την τραγουδίστρια Ρίτα Όρα, όταν εκείνος μόλις είχε γίνει 18 ετών κι εκείνη ήταν 26. Το 2017, το ζευγάρι εθεάθη να περπατάει μαζί στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, κρατώντας τα χέρια μετά από δείπνο.

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι αντάλλαζε ερωτικά μηνύματα τα όποια ανακάλυψε η Βικτόρια και έγινε έξω φρενών.

Vogue

Ο Μπρούκλιν 19 χρονών τώρα και η Ρίτα 28 συναντήθηκαν ξανά στο φεστιβάλ «Γκλάστονμπέρι» όπου παρευρίσκονταν επίσης και οι δύο γονείς του, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Φημολογείται ότι έβαλαν ότι οι γονείς του έβαλαν τέλος στην σχέση του με την Ρίτα Όρα με το να τον στείλουν στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει σχέδιο στο Πανεπιστήμιο Πάρσονς.

Σύμφωνα με μια πηγή, η μητέρα του δεν ήθελε να παρασυρθεί ο γιος της από την Όρα, η οποία είναι και γειτόνισσά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού αγόρασε ένα ακίνητο κοντά στο αρχοντικό τους στο δυτικό Λονδίνο.

Μερικές εβδομάδες μετά το δείπνο που εθεάθησαν μαζί, η διάσημη τραγουδίστρια πέτυχε τον μπαμπά του Μπρούκλιν, Ντέιβιντ, στο φεστιβάλ των Καννών όπου την χαιρέτησε με μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο.

SA Breaking News

Το ζευγάρι από ότι φαίνεται συμφώνησε αμοιβαία στο τερματισμό του σύντομου ρομαντισμού τους.

«Ο Ντέιβιντ ήταν έξαλλος όταν έμαθε για την επικοινωνία του γιου του με την Ρίτα Όρα ενώ η Βικτόρια ανησυχούσε για την μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θεωρούσε ότι το όλο θέμα ήταν περίεργο», αναφέρει πηγή στη Sun.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 19χρονος βγαίνει με μια μεγαλύτερη γυναίκα αφού πιο παλιά είχε σχέση με την Μάντισον Μπιρ, την Youtuber Λέξι Παντέρα, 29 ετών και πιο πρόσφατα το 21χρονο μοντέλο Χάνα Κρος.

Πηγή: Mirror