Φοράει η Μέγκαν Μάρκλ ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης; Οι φήμες οργιάζουν

Ίσως υπάρχει παρένθετη μητέρα και οι Βρετανοί έχουν εξοργιστεί.

Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ τον Οκτώβρη, οι φανς της βασιλικής οικογένειας είχαν κατενθουσιαστεί. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε λίγο πριν το πριγκιπικό ζευγάρι αναχωρήσει για το ταξίδι του στην Αυστραλία.

Από τότε, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω στην Μέγκαν και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Δεκάδες δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί με τις φήμες γύρω από τον χαρακτήρα και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά της απέναντι στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και την φερόμενη διαμάχη που ίσως να έχει με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Εκτός από τα δημοσιεύματα για την ίδια αλλά και τις φασαρίες που έχουν προκληθεί στο παλάτι για χάρη της, οι συνεχείς παραιτήσεις στενών συνεργατών της Δούκισσας του Σάσεξ, επιβεβαιώνουν τις φήμες για τον δύσκολο χαρακτήρα της. Μέχρι στιγμής έχουν παραιτηθεί η σωματοφύλακάς , η προσωπική βοηθός της Μελίσα και αμέσως μετά την γέννηση του μωρού θα αποχωρήσει και η Σαμάνθα Κόεν, μέλος του προσωπικού της.

Τώρα όμως και σύμφωνα με το News.Com. Au έρχεται να προστεθεί και άλλο σκάνδαλο σχετικά με το βασιλικό μωρό που περιμένει η Μάρκλ. Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του διαδικτύου κάνει λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη και κατηγορεί το παλάτι για σκευωρία. Μάλιστα, παραπέμπουν και σε «αποδείξεις» ψεύτικης κοιλιάς.

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν χρησιμοποιεί μια ψεύτικη κοιλιά και υπάρχει παρένθετη μητέρα η οποία θα γεννήσει το μωρό τους, καλύπτωντας το ψέμα. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως ο πρίγκιπας Χάρι να μην το γνωρίζει ή ότι είναι και αυτός συνεργός της «αφού η Μέγκαν τον κάνει ότι θέλει». Θα μπορούσε να αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι οι εντάσεις που υπάρχουν στο παλάτι και οι συνεχείς παραιτήσεις ίσως οφείλονται στην κάλυψη του ψέματος.

«Ας μου το εξηγήσει κάποιος. Βαρέθηκα να ακούω ψέματα από αυτήν την προδότρια», γράφει χρήστης του twitter. Στη αριστερή φωτογραφία βλέπουμε την Μέγκαν να κρατάει την κοιλιά της, ενώ στη δεύτερη η κοιλιά έχει...«μετακινηθεί» προς τα κάτω.

Άλλος χρήστης σχολιάζει τη διαφορά μεγέθους της κοιλιάς εντός ολίγων ημερών. Στις 23 Οκτωβρίου 2018 η κοιλιά ήταν εμφανής, ενώ πέντε μέρες αργότερα ήταν...άφαντη.

Μερικοί συνδέουν τις θεωρίες τους στο γεγονός ότι η Μαρκλ είχε υπογράψει με τον πρώην σύζυγό της Τρέβορ Ένγκελσον, ένα είδος «συμβολαίου εγκυμοσύνης», στο οποίο η ίδια απαιτούσε από εκείνον να πληρώσει για προσωπικό εκπαιδευτή και διατροφολόγο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο The Mercury News, η Μέγκαν ήθελε να διατηρήσει τη λεπτή σιλουέτα της καθώς εκείνη την περίοδο η καριέρα της απογειωνόταν στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Suits» και ανησυχούσε για μια πιθανή εγκυμοσύνη. Φημολογείται μάλιστα και ότι η πρώην ηθοποιός είχε αναφέρει στον σύζυγό της ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά.

’Αλλοι μιλούν για την απουσία δημοσιευμάτων σχετικά με τις επισκέψεις της σε γιατρούς, για τα μαλλιά της που εξακολουθεί να βάφει (κάτι που δεν επιτρέπεται κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης) αλλά και τις θεραπείες μπότοξ που συνεχίζει να πραγματοποιεί.

Το γεγονός μάλιστα ότι το πριγκιπικό ζεύγος θα μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον στην έπαυλη Φρόγκμορ και η είδηση ότι η Μέγκαν προτιμάει να γεννήσει στο σπίτι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πριγκίπισες και δούκισσες της βασιλικής οικογένειας που γέννησαν στην ιδιωτική κλινική St. Mary’s στο Λονδίνο, κάνουν τις φήμες μάλλον να βγαίνουν αληθινές.

Είτε ισχύουν οι θεωρίες συνωμοσίας είτε αποτελούν ένα ακόμα κατασκεύασμα των χρηστών του διαδικτύου, το γεγονός ότι η δούκισσα του Σάσεξ συνεχίζει να προκαλεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν θα είναι εύκολο να γίνει αποδεκτή στους Βρετανούς.

Πηγή: News. Com. Au, Mirror, Mercury News, Pop Culture