Ρήξη στο παλάτι: Ο Χάρι παρατάει την βασιλική οικογένεια για χάρη της Μέγκαν;

«Ή θα συμβιβαστεί με το βασιλικό πρωτόκολλο ή θα φύγει από το παλάτι»
Hannah Mckay / Reuters

Είναι ο αξιαγάπητος πρίγκιπας που έχει κερδίσει τον κόσμο με το γοητευτικό του χαμόγελο όμως πρόκειται να προκαλέσει οργή εάν πάρει την απόφαση να γυρίσει την πλάτη του στην βασιλική οικογένεια για χάρη της Μέγκαν.

Πηγές αναφέρουν στο Woman’s Day πως ο 34χρονος δούκας του Σάσεξ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς μέλη του παλατιού τον έχουν αναγκάσει να πάρει μια απόφαση σχετικά με την σύζυγό του Μέγκαν η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων εδώ και εβδομάδες.

Toby Melville / Reuters

Tα email που διέρευσαν αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Τρέβορ Ένγκελσον και την ενθάρρυνση της χρήσης ναρκωτικών έχουν εξοργίσει την βασιλική οικογένεια και πλέον επιθυμούν μια λύση στο πρόβλημα.

Ζητούν από τον Χάρι να συμβιβαστεί η Μέγκαν με το βασιλικό πρωτόκολλο ή να φύγει από το παλάτι. «Δεν αλλάζουν γνώμη. Τα email ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», αναφέρει η ανώνυμη πηγή.

Το ζευγάρι, ο Χάρι και η Μέγκαν, έχουν μόλις 8 μήνες που έχουν παντρευτεί και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Από την στιγμή όμως που η Μέγκαν έγινε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας τα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της δεν έχουν τέλος.

PA Wire/PA Images

«Η Μέγκαν έχει κουραστεί από το bullying που δέχεται καθημερινά και ζητάει από τον Χάρι να την υποστηρίξει ακόμα και αν αυτό σημαίνει να ξεκόψει από την οικογένειά του όπως έκανε και εκείνη για τον γάμο τους» συνεχίζει η πηγή.

Η πρώην ηθοποιός έκοψε τους δεσμούς με πολλά μέλη της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα της Τόμας Μαρκλ, 74 ετών και αγνοεί πλήρως τις δημόσιες παρακλήσεις του για συγχώρεση.

Η Μέγκαν και ο Χάρι είναι εξοργισμένοι με τα συνεχή κακόβουλα δημοσιεύματα ενώ βασιλικοί βιογράφοι μιλούν για την επόμενη πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Best Life

«Δεν θα εκπλήξει κανέναν αν ο Χάρι φύγει από το παλάτι. Είναι γνωστό ότι είναι αντιδραστικός και όλοι ξέρουν πως η αγάπη του για τη Μέγκαν έρχεται πάνω απ’όλα. Ακόμα και πάνω από τους συγγενείς του».

Σίγουρα ο πρίγκιπας Χάρι αγαπάει την Μέγκαν και τώρα που περιμένουν το πρώτο τους παιδί είναι πολύ δύσκολο να την αφήσει ή να της αρνηθεί το οτιδήποτε. Θα γυρίσει όμως την πλάτη του στην οικογένεια του και στο παλάτι για να υπερασπιστεί την σύζυγό του;

Μένει να το δούμε.

Πηγή: Now to Love