Μέγκαν: Επιστρέφει στο «Suits»; Η πρόταση των πολλών εκατομμυρίων

Τι έχει να πει άραγε η βασίλισσα Ελισάβετ για αυτό;
Instagram

Η Μέγκαν Μάρκλ έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Suits», στην οποία υποδύθηκε τη Ρέιτσελ Ζέιν, μέχρι που αποχώρησε λίγους μήνες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Τώρα οι παραγωγοί θέλουν τη Μάρκλ να επιστρέψει για ένα τελευταίο επεισόδιο, σύμφωνα με το NBC.

Η NBC Universal είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην ηθοποιό μια δωρεά πολλών εκατομμυρίων σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της, αρκεί εκείνη να συμμετάσχει σε ένα και μοναδικό επεισόδιο.

Το σενάριο θέλει τη Μάρκλ να εμφανίζεται στο ρόλο της, αυτή τη φορά έγκυο, το κλιπ θα διαρκεί μόνο δύο λεπτά και θα γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Έχω ακούσει εξωφρενικά ποσά για την επιστροφή της. Μπορεί να είναι μεγάλο το ποσό, αλλά θα είναι και το καλύτερο μάρκετινγκ για την σειρά», αναφέρει πηγή του NBC.

Η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην σειρά το 2018 όταν έφυγε για να επικεντρωθεί στα φιλανθρωπικά της έργα και να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Απρίλιο, μόλις ένα μήνα πριν τον βασιλικό γάμο στο κάστρο του Γουίνσδορ.

Yahoo Lifestyle

Στο τελευταίο επεισόδιο η Ρέιτσελ είχε το ευτυχισμένο τέλος που ήλπιζε και παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Μάικ Ρος. Οι παραγωγοί αποκάλυψαν πως η πλοκή μπορεί να αντικατοπτρίσει την πραγματική ζωή, καθώς η Μάρκλ θα εμφανιστεί έγκυος να περνά μια ευχάριστη ζωή με τον τηλεοπτικό της σύζυγο στην Αγγλία.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες και το πως θα αντιδράσει η βασίλισσα Ελισάβετ με την πρόταση στη νύφη της.

Πηγή: Daily Mail