Το Netflix ανακοίνωσε έναν ακόμα κύκλο της σειράς «The Crown»

Θα ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν αντί για πέντε.
Από αριστερά: Τομπάιας Μένζις, Ολίβια Κόλμαν και Έλενα Μπόνχαμ στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς «The Crown», στον κινηματογράφο «The Curzon Mayfair», το 2019 στο Λονδίνο.

Από αριστερά: Τομπάιας Μένζις, Ολίβια Κόλμαν και Έλενα Μπόνχαμ στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς «The Crown», στον κινηματογράφο «The Curzon Mayfair», το 2019 στο Λονδίνο.
David M. Benett via Getty Images

Η δημοφιλής σειρά του Netflix «The Crown» πρόκειται να προβληθεί για άλλη μια χρονιά ολοκληρώνντας έτσι τον κύκλο της σε έξι σεζόν αντί για πέντε όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Το αρχικό πλάνο, όταν είχε ανακοινωθεί η προβολή της σειράς, έκανε λόγο για έξι σεζόν με τρεις διαφορετικές ηθοποιούς να υποδύονται την Βασίλισσα Ελισάβετ. Τον Ιανουάριο όμως, ανακοινώθηκε από την παραγωγή πως αυτή η σεζόν, η πέμπτη δηλαδή, θα έριχνε αυλαία με την Ιμέλντα Στόντον στο ρόλο της βρετανίδας μονάρχη.

Την Πέμπτη όμως, 9 Ιουλίου, το Netflix έκανε στροφή 180 μοιρών, καθώς με ανάρτηση στο Twitter, έκανε γνωστά τα ακόλουθα:

«Νέα από το παλάτι: Επιβεβαιώνουμε πως θα υπάρξει και έκτη σεζόν, η τελευταία της σειράς “The Crown”, αντί για πέντε».

Στην συνέχεια ακολούθησε νέα ανάρτηση αυτή την φορά από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς, Πίτερ Μόργκαν.

«Καθώς είχαμε αρχίσει να συζητάμε τα σενάρια για τον πέπτο κύκλο, πολύ σύντομα, συνειδητοποιήσαμε πως για να παρουσιάσουμε σωστά και ολοκληρωμένα την ιστορία, θα έπρεπε να ακολουθήσουμε το αρχικό μας πλάνο που ήταν, η σειρά να ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν».

Το τρίτο κατά σειρά Tweet, ολοκλήρωσε την ενημέρωση προς τους συνδρομητές λέγοντας πως, «Συνοψίζοντας - Θα έχουμε μία ακόμα σεζόν με την Ολιβια Κόλμαν στο ρόλο της βασίλισσας και στην συνέχεια η σκυτάλη θα περάσει στην Ιμέλντα Στόντον. Είμαστε στα μισά του δρόμου. Τέλεια».

Ο τέταρτος κύκλος ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2020 αν και τα σχέδια μπορεί να ανατραπούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δημοφιλή