Το Netflix κάνει το «Stranger Things» και animation

Η πλατφόρμα είχε ανακοινώσει επιπλέον, μία spinoff live-action σειρά, αλλά και μία θεατρική παράσταση. Η επιτυχία πρέπει να εξαργυρωθεί πολλαπλώς.

To Netflix χτίζει το franchise «Stranger Things» και σύμφωνα με το Variety, ετοιμάζει σειρά κινουμένων σχεδίων που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν της επιτυχημένης σειράς.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει την υπογραφή του Έρικ Ρόμπλες, δημιουργό των σειρών κινουμένων σχεδίων «Random! Cartoons», «Fanboy & Chum Chum» και «Glitch Techs».

Οι δημιουργοί του «Stranger Things», αδερφοί Ματ και Ρος Ντάφερ -που αναλαμβάνουν εκτελεστικοί παραγωγοί- δήλωσαν: «πάντα ονειρευόμασταν μία σειρά animated Stranger Things, όπως τα κινούμενα σχέδια των πρωινών του Σαββάτου που αγαπήσαμε και το να βλέπουμε αυτό το όνειρο να πραγματοποιείται είναι απόλυτα συναρπαστικό. Η περιπέτεια συνεχίζεται…».

Το «Stranger Things» έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία και αναδείχτηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς πρωτότυπες σειρές του Netflix από τότε που κυκλοφόρησε το 2016. Η πέμπτη και τελευταία σεζόν ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Τον Ιούλιο του 2022, το Netflix ανακοίνωσε τα σχέδια για μια spinoff live-action σειρά -που σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση των Ντάφερ, θα επικεντρωθεί σε χαρακτήρες όπως η Eleven και ο Στιβ Χάρινγκτον- αλλά και μία θεατρική παράσταση, η ιστορία της οποίας θα εκτυλίσσεται στο Χόκινς το 1959 και θα ανέβει στο West End του Λονδίνου.

Παράλληλα, οι Ντάφερ ετοιμάζουν μία live-action τηλεοπτική βερσιόν της ιαπωνικής σειράς manga και anime «Death Note», που έχει ήδη γίνει ταινία στο Netflix το 2017, όπως και την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου των Στίβεν Κινγκ και Πίτερ Στράουμπ «The Talisman».

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή