Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της 'Οπρα για την ψυχική υγεία

Με αφορμή την πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας του κορονοϊού και της διαφαινόμενης εξόδου απ' αυτήν.
Ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία
Ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία

Η επέλαση της πανδημίας στην ψυχική υγεία της ανθρωπότητας είναι μια από τις σημαντικότατες παράπλευρες απώλειες της εμφάνισης της COVID - 19 στην ζωή μας.

O πρίγκιπας Χάρι, έχει ενώσει τις δυνάμεις του με την Όπρα Γουίνφρεϊ και μαζί έδωσαν μία πρώτη γεύση από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στο Τηλεοπτικό δίκτυο Apple TV+ στις 21 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των δύο λεπτών του τρέιλερ, εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, ο Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν, η οποία φοράει ένα μπλουζάκι τυπωμένο με το σύνθημα «Raising the Future». Στην συνέχεια ο γιος τους, Άρτσι καθισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του - σε βίντεο που γυρίστηκε στα πρώτα γενέθλιά του στις 6 Μαΐου 2020 και δημοσιεύτηκε στη σελίδα Save the Children Instagram - είναι μαζί με την μαμά του Μέγκαν η οποία διαβάζει ένα από τα αγαπημένα βιβλία του γιου της, Duck.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά, η Όπρα και ο Χάρι θα κάνουν συζητήσεις για την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευεξία, ενώ θα επεκταθούν στους προσωπικούς τους αγώνες και στις μάχες που έδωσαν για την δική τους ψυχική υγεία.

Ο ίδιος εξέδωσε μια ανακοίνωση αναφέροντας γιατί αυτό το ντοκιμαντέρ είναι σημαντικό καθώς φαίνεται πώς πορευόμαστε προς μια κάποιου τύπου έξοδο από την πανδημία.

Μιλώντας για τη σειρά, ο πρίγκιπας Χάρι είπε σε δήλωση του: «Είμαστε γεννημένοι με διαφορετικές ζωές, μεγαλώσαμε σε διαφορετικό περιβάλλον και ως εκ τούτου έχουμε διαφορετικές εμπειρίες. Αλλά το κοινό μας σημείο είναι ότι είμαστε όλοι άνθρωποι».

Και συνεχίζει ο Χάρι: «Οι περισσότεροι από εμάς φέρουν κάποια μορφή άλυτου τραύματος, απώλειας ή θλίψης, το οποίο είναι πολύ προσωπικό. Ωστόσο, ο τελευταίος χρόνος μάς έδειξε ότι είμαστε όλοι μαζί, και ελπίζω ότι αυτή η σειρά θα δείξει την δύναμη που υπάρχει στην ευαισθησία σε σχέση με την ενσυναίσθηση και την ειλικρίνεια».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ, πρόσθεσε και εκείνη με τη σειρά της: «Τώρα περισσότερο από ποτέ, υπάρχει άμεση ανάγκη να αντικατασταθεί η ντροπή που περιβάλλει την ψυχική υγεία με σοφία, συμπόνια και ειλικρίνεια. Η σειρά μας στοχεύει να γίνει η σπίθα για παγκόσμια συζήτηση».