Το Snapchat πρωτοπορεί και αρχίζει την προβολή σειρών δικής του παραγωγής

Το Snapchat πρωτοπορεί και αρχίζει την προβολή σειρών δικής του παραγωγής
Wachiwit via Getty Images

Το Snapchat δεν σταματά να εξελίσσεται και σύντομα θα βρίσκονται στα κινητά σας μίνι σειρές με την υπογραφή της παραγωγής Snap Originals.

Ήδη από την Τετάρτη ξεκινά η προβολή επεισοδίων των πρώτων τριών από τα δώδεκα φιλόδοξα εγχειρήμαά της. Ανάμεσά τους σειρές μυθοπλασίες αλλά και ντοκιμαντέρ. Τα επεισόδια θα είναι καθημερινά και θα διαρκούν κατά μέσο όρο πέντε λεπτά.

Γιατί με ενδιαφέρει; Η τηλεόραση πια βρίσκεται στο κινητό σας με ένα κλικ. Άμεσα κι εύκολα, παρακολουθείτε καθημερινά την εξέλιξη ενός οπτικοακουστικού υλικού, προσφέροντας ταυτόχρονα μια διαφορετική αλληλεπίδραση με τα νέα μέσα. Η τηλεόραση μπαίνει στη τσέπη σας.

Τα 12 Snap Originals είναι τα εξής:

«Endless Summer»: Ριάλιτι με πρωταγωνιστές του Σάμερ ΜακΚιν και Ντίλαν Τζόρνταν, που καταγράφουν τις ζωές τους στη Laguna Beach της Καλιφόρνια (από 10/10)

«Class of Lies»: Σειρά μυθοπλασίας με δύο φίλους που λύνουν μυστήρια στο κολέγιο όπου φοιτούν (από 10/10)

«Co-Ed»: Σειρά μυθοπλασίας με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν δύο πρωτοετείς συγκάτοικοι στο κολέγιο (από 10/10)

«Vivian»: Ριάλιτι που ακολουθεί τη Βίβιαν, ανιχνευτή στο πρακτορείο μοντέλων Wilhelmina (από 22/10)

«The Dead Girls Detective Agency»: Σειρά μυθοπλασίας βασισμένη στο ομώνυμο νεανικό μυθιστόρημα της Σούζι Κοξ, με την ηρωίδα να προσπαθεί να ανακαλύψει πώς και γιατί πέθανε. (από 22/10)

«V/H/S»: Σειρά μυθοπλασίας με ιστορίες τρόμου (από 28/10)

«Bref»: Σειρά μυθοπλασίας με ήρωα έναν εργένη που προσπαθεί να ζήσει την καλύτερη δυνατή ζωή με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Bringing Up Bhabie»: Ριάλιτι με πρωταγωνιστή τον ράπερ, Bhad Bhabie (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Growing Up Is a Drag»: Ριάλιτι με θέμα τις ζωές εφήβων drag queens (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Stunt Brothers»: Ριάλιτι με τρία ριψοκίνδυνα αδέρφια που αναπαράγουν τις επικίνδυνες σκηνές χολιγουντιανών ταινιών στο σπίτι τους (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

«Deep Creek»: Σειρά μυθοπλασίας που ακολουθεί μια παρέα στην ετήσια καλοκαιρινή εκδρομή της στο Deep Creek του Μέριλαντ (δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

Πηγή: AxIos

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση