Του αρνήθηκε να κάνουν έρωτα την πρώτη νύχτα του γάμου γιατί ήταν κουρασμένη. Απαίτησε διαζύγιο

O άνδρας της έγινε έξαλλος όταν «δεν πήρε αυτό που ήθελε».
Jecapix via Getty Images

Μια νύφη από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας περιέγραψε στη ραδιοφωνική εκπομπή Hit Network της Άμπι Τσάτφιλντ ότι ο σύζυγός της τής ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν έκαναν έρωτα τη νύχτα του γάμου τους γιατί αυτή ήταν κουρασμένη.

Όπως δήλωσε η Ράσελ, ο άνδρας της έγινε έξαλλος όταν «δεν πήρε αυτό που ήθελε»

Το επόμενο πρωί είπε ότι απαίτησε διαζύγιο, με αποτέλεσμα τελικά οι νεόνυμφοι να χωρίσουν επίσημα μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

«Δεν ήμουν παντρεμένη ούτε 24 ώρες πριν ο σύζυγός μου θελήσει διαζύγιο και χωρίσαμε δύο εβδομάδες αργότερα», είπε η καλεσμένη. «Το βράδυ του γάμου, βγήκαμε έξω και όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς, δεν του έδωσα αυτό που ήθελε».

Αυτό οδήγησε την Τσάτφιλντ και τους δύο άνδρες παραγωγούς να ρωτήσουν αν εννοούσε το σεξ, κάτι που η Ράσελ επιβεβαίωσε.

«Ήμασταν κουρασμένοι. Δεν ήθελα και την επόμενη μέρα ήθελε διαζύγιο».

Η παράξενη ιστορία του γάμου άφησε την Τσάτφιλντ και τους άνδρες συναδέλφους της τρομοκρατημένους, αναφέρει η New York Post.

Στη συνέχεια, η Ράσελ αποκάλυψε ότι η ιστορία την άφησε «δυστυχισμένη», δηλώνοντας ότι «ανυπομονούσε» να φύγει μακριά από τον νέο της σύζυγο.

Η ραδιοφωνική ομάδα της Τσάτφιλντ μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok, η οποία γρήγορα συγκέντρωσε τεράστια προσοχή. Πολλοί δήλωσαν ότι «απέφυγε μια σφαίρα», ενώ άλλοι είπαν: «Άνδρες σαν αυτόν αξίζουν να μένουν μόνοι τους».

Δημοφιλή