Τώρα που παντρεύτηκε ο Harry, ποιοι είναι οι εναπομείναντες εργένηδες πρίγκιπες;

Σίγουρα είναι αρκετοί αυτοί που ζήλεψαν την Meghan Markle στη μεγάλη της ημέρα (με πρώτη και καλύτερη την Chelsy Davy που έγινε viral) αφού παντρεύτηκε έναν πρίγκιπα της Μ. Βρετανίας - πολλές (και πολλοί) εποφθαλμιούν έναν ανάλογο τίτλο άλλωστε.

Εξερευνώντας τον κόσμο της αριστοκρατίας, βλέπουμε ότι πολλοί είναι ήδη «πιασμένοι», ο πρίγκιπας Amedeo του Βελγίου, ο Frederik της Δανίας, ακόμη και ο πρώην της Adriana Lima, ο πρίγκιπας Wenzeslaus του Λίχτενσταϊν.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα του Elle, οι παρακάτω έξι πρίγκιπες είναι ελεύθεροι - για το αν είναι ωραίοι, ας το κρίνει ο καθένας.

Ο πρίγκιπας Mateen του Μπρουνέι

A post shared by Mateen (@tmski) on

Είναι ο τέταρτος γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι, 26 χρονών και μεγάλος λάτρης των σπορ - πόλο, μποξ, Muay Thai και ποδόσφαιρο. Αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία του Sandhurst, όπως κι ο πρίγκιπας Harry.

Πρίγκιπας Hussein bin Abdullah της Ιορδανίας

Ο 23-χρονος γιος του Βασιλιά Abdullah της Ιορδανίας και της βασίλισσας Rania, είναι αρκετά δημοφιλής στο Instagram με 1.1εκ. followers, ενώ ανεβάζει και φωτογραφίες του με την Angela Merkel. Επίσης, είναι ο διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας.

Σεϊχης Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum του Ντουμπάι

A post shared by Fazza (@faz3) on

Ακόμη πιο δημοφιλής στα κοινωνικά Μέσα είναι ο πρίγκιπας του Ντουμπάι - γνωστός ως Fazza, με 5.9 εκ. followers. Λάτρης των σπορ, έχει ξεχωρίσει στην ιππασία καθώς έχει λάβει αρκετούς σχετικούς τίτλους, αλλά αυτός ο 35-χρονος είναι επίσης λάτρης της ποδηλασίας, των καταδύσεων - και της ποίησης. Μάλιστα, μετρά ήδη πολλούς φαν, όπως δείχνουν οι σελίδες προς τιμήν του.

Πρίγκιπας Sébastien του Λουξεμβούργου

O πρίγκιπας Sebastian μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του, την πριγκίπισσα Alexandra. 
O πρίγκιπας Sebastian μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του, την πριγκίπισσα Alexandra. 

Το κανονικό του όνομα και τίτλος είναι: Πρίγκιπας Sébastien Henri Marie Guillaume, Πρίγκιπας του Λουξεμβούργου, Πρίγκιπας του Nassau και του Bourbon-Parma. Είναι 25 χρονών, αξιωματικός στον στρατό του Λουξεμβούργου και, καθότι είναι ο μικρότερος από πέντε αδέλφια, δεν ενδέχεται να αναλάβει ποτέ τον θρόνο.

Πρίγκιπας Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Ο Jean-Christophe Napoleon Bonaparte μαζί με τον πατέρα του, Charles Bonaparte.
Ο Jean-Christophe Napoleon Bonaparte μαζί με τον πατέρα του, Charles Bonaparte.

Ναι, σωστά διαβάσατε - αυτό είναι το όνομά του και είναι όντως απόγονος και μάλιστα, ανιψιός, του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Μπορεί να θυμάστε από τα βιβλία ιστορίας ότι η Γαλλική Μοναρχία καταργήθηκε τον 18ο αιώνα, επομένως ο εν λόγω τίτλος αφορά τη συμμετοχή του σε αυτό που οι Γάλλοι αποκαλούν «Αριστοκρατικό Οίκο της Γαλλίας» (Imperial House of France).

Πρίγκιπας Joachim του Βελγίου

Ένας ακόμη πρίγκιπας που δεν ενδέχεται να ανέβει στο θρόνο, καθώς η ξαδέλφη του, Πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου είναι η επόμενη στη σειρ. Ο Βέλγος πρίγκιπας είναι λάτρης της θάλασσας και έχει θέση στο Βελγικό ναυτικό.

Πηγή: Elle