Τρεις Ολυμπιονίκες οι νέοι πρεσβευτές της Lacoste

Νέοι «Κροκόδειλοι» με άποψη και επιτεύγματα.
Οι τρεις νέοι πρεσβευτές της Lacoste
instagram.com/lacoste/?hl=el
Οι τρεις νέοι πρεσβευτές της Lacoste

Η γαλλική φίρμα Lacoste υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τρεις Ολυμπιακούς αθλητές ως πρεσβευτές της μάρκας: την αθλήτρια υδατοσφαίρισης Ασλεϊ Τζόνσον από τις ΗΠΑ, τη σκοπεύτρια, Ρουθ Μβαντούμπα από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Γερμανό γυμναστή Μαρσέλ Νκγουγέν.

Είναι πλέον πρεσβευτές της Lacoste και έχουν υπογράψει μια συνεργασία με τη μάρκα που θα διαρκέσει έως το 2025. Η Lacoste επιβεβαιώνει έτσι τους δεσμούς της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

«Οι νέοι ”Κροκόδειλοι”, με διαφορετικό υπόβαθρο και προέλευση, έχουν όλοι κοινό σημείο την κομψότητα του στυλ και του πνεύματος που εφαρμόζουν τόσο στα αθλήματά τους όσο και έξω από τους επιλεγμένους τομείς. Η τολμηρή επιμονή που τους ωθεί να καινοτομήσουν και να αλλάξουν το παιχνίδι τους είναι επίσης ένας κοινός παρονομαστής που μοιράζονται με όλους τους άλλους αθλητικούς και πολιτιστικούς «Κροκόδειλους» της μάρκας», σχολίασε η Lacoste σε ένα δελτίο τύπου.

Ασλεϊ Τζόνσον, υδατοσφαίριση

Η 28χρονη Τζόνσον θεωρείται από πολλούς η καλύτερη τερματοφύλακας υδατοσφαίρισης στον κόσμο. Είναι τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης (Ρίο 2016 και Τόκιο 2020) που στοχεύει να κερδίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στο Παρίσι το 2024.

«Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω τιμητικά να συνεργάζομαι με τη Lacoste. Καθώς προπονούμαι για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η συνεργασία με μια παγκόσμια, εμβληματική μάρκα με γαλλικές ρίζες δεν θα μπορούσε να είναι κάτι πιο τέλειο. Λατρεύω το στυλ και την τόλμη της Lacoste και ανυπομονώ να φτάσω σε νέα ύψη έχοντάς την δίπλα μου», δήλωσε η Τζόνσον.

Ρουθ Μβαντούμπα, σκοποβολή

Η 25χρονη Βρετανίδα Ρουθ Μβαντούμπα είναι η καλύτερη γυναίκα σκοπευτής στη χώρα της και, όπως η Τζόσνον, επενδύει στο άθλημά της για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι γυναίκες σε αυτό.

«...Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να συνεργάζομαι με μια μάρκα που κατανοεί τις αξίες και το όραμά μου και που στηρίζει την επιτυχία μου...», είπε η ίδια.

Μαρσέλ Νκγουγέν, γυμναστική

Ο 35χρονος Γερμανός γυμναστής, Μαρσέλ Νκγουγέν έγινε ασημένιος Ολυμπιονίκης στο all-around και στους παράλληλους δοκούς το 2012 και εισήγαγε ένα νέο κίνημα σε έναν επίσημο αγώνα τέσσερα χρόνια αργότερα στο Ρίο.

«Η συνεργασία με τη Lacoste είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής της μάρκας. Ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστούμε και ελπίζω να εμπνεύσω περισσότερους ανθρώπους να αγαπήσουν τη Lacoste», δήλωσε.