Τζένιφερ Λόπεζ και «This Is Me… Now»: Πρώτο άλμπουμ μετά από οκτώ χρόνια

Και το teaser με τη μεταμόρφωση της μέσα στον χρόνο.
Η Τζένιφερ Λόπεζ επί σκηνής, 30 Ιουλίου 2022, Ιταλία. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images for Luisaviaroma )
Η Τζένιφερ Λόπεζ επί σκηνής, 30 Ιουλίου 2022, Ιταλία. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images for Luisaviaroma )
Daniele Venturelli via Getty Images

Την επέτειο των είκοσι χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «This Is Me… Then» διάλεξε η Τζένιφερ Λόπεζ για να ανακοινώσει το νέο της άλμπουμ.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά μετά από οκτώ χρόνια -και ένατο στούντιο άλμπουμ της- θα έχει τίτλο «This Is Me…Now» και θα κυκλοφορήσει το 2023. Θα είναι μία καταγραφή για το «συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι της τις τελευταίες δύο δεκαετίες». Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στη Vogue «θα είναι η πιο ειλικρινής δουλειά που έχω κάνει ποτέ».

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα σύντομο κλιπ στο Instagram που τη δείχνει να μεταμορφώνεται από το εξώφυλλο του προ εικοσαετίας άλμπουμ στη J.Lo του 2022.

Στη λίστα των 13 κομματιών και εκτός από το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο του άλμπουμ, είναι και τα «Dear Ben pt. II» και «Midnight Trip to Vegas», που παραπέμπουν στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ και στην πρώτη τελετή γάμου του ζευγαριού τον περασμένο Ιούλιο.

Οι πωλήσεις της ηλικίας 53 ετών Λόπεζ ξεπερνούν τα 80 εκατ. άλμπουμ.

Με πληροφορίες από Variety

Δημοφιλή