Η τσιρίδα της Τζένιφερ Λόπεζ που "σκότωσε" ένα τραγούδι-έπος και η μεγάλη ανατριχίλα στο Twitter

Εύκολα το πρώτο viral του 2021.

Το 2020 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ η αλήθεια όμως είναι πως το 2021 η επιλογή της να αναμετρηθεί με ένα τραγούδι -έπος και μάλιστα να βάλει και πολύ ψηλά το πήχη στην ερμηνεία που επιχείρησε δεν ενθουσίασε καθόλου τους θαυμαστές της.

Η JLO εμφανίστηκε στο πιο δημοφιλές πρωτοχρονιάτικο σόου Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve για να ερμηνεύσει, όπως πολλοί συνάδελφοί της, μερικά τραγούδια. Μεταξύ αυτών το νέο της τραγούδι “In The Morning”, το κλασικό πλέον hit “Waiting for Tonight” αλλά και ένα τραγούδι-έπος από τα παλιά, όπως γράφει το Pop Culture.

″Απόψε θα ζήσουμε, θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πριν από είκοσι χρόνια, τραγούδησα αυτό το τραγούδι και απόψε το ’χουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ” είπε κάποια στιγμή τραγουδίστρια.

Σίγουρα οι θαυμαστές θα περίμεναν να ακούσουν κάποια από τις παλιές της επιτυχίες αλλά εκείνη του εξέπληξε όταν άρχισε να ερμηνεύει με δικό της τρόπο “Dream On” των Areosmith από το μακρινό 1973.

Η έκπληξή, ήταν διπλή και μάλιστα δυσάρεστη αφού για όσους θυμούνται το τραγούδι -που έχει ”γράψει” στη μνήμη μιας ολόκληρης γενιάς και πέρα από αυτή- θα θυμούνται και πολύ απαιτητικές νότες τις οποίες έπιανε ο Στίβεν Τάιλερ. Μάλιστα ήταν τόσο ψηλές ώστε πολλοί που επιχείρησαν να ερμηνεύσουν το τραγούδι, επέλεξαν να μην προσπαθήσουν καν να τις πιάσουν για να αποφύγουν άβολες συγκρίσεις που θα τους εξέθεταν.

Η JLo όμως δεν ήταν μια από αυτές έτσι εισέπραξε ένα κύμα αρνητικών, και ειρωνικών σχολίων στο Twitter αφού όπως φαίνεται...ανατρίχιασε πολύ κόσμο.