Βόλος: Λήστεψε προπατζίδικο και έπαιξε τα λεφτά σε άλλο πρακτορείο

Δηλώνει εθισμένος στον τζόγο ο 18χρονος.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Αφησε άφωνες τις ανακριτικές αρχές ο 18χρονος ληστής, ο οποίος προφυλακίστηκε.

Εθισμένος στον τζόγο ο 18χρονος που λήστεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό, δήλωσε χθες στην απολογία του στην Εισαγγελέα και τον Ανακριτή και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους. Όταν έκλεψε τα 1500 ευρώ από το πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Αλμυρό Βόλου, τα μισά χρήματα τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της ευρύτερης περιοχής.

Την Πέμπτη στην ανάκριση ο 18χρονος από τα Σκόπια, που προφυλακίστηκε, δήλωσε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του.

Ο ίδιος δεν παραδέχτηκε πως τα χρήματα που λήστεψε με την απειλή όπλου ήταν 1.500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό. Είπε επίσης πως ήρθε παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του, ενώ πιστοποιήθηκε πως εργαζόταν σε επιχείρηση στον Αλμυρό.

Η ληστεία έγινε στις 8 Μαΐου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.

Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ληστής είχε γίνει «καπνός».