Βόλος: Βίαζε την ανιψιά του μέσα στο σπίτι της – Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Τη Δευτέρα η απολογία του.
gegonota.news

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη για το έγκλημα στο Βόλο όπου ο 50χρονος πατέρας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Σε βάρος του πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ζήτησε και πήρε απολογία να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Ο δικηγόρος του, Μ. Βασιλικός, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ και υπογράμμισε πως ο εντολέας του δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, δεν αποδέχεται την «ήρεμη ψυχική κατάσταση» ενώ αναμένεται να εξηγήσει στις Αρχές τον λόγο για τον οποίο είχε μαζί του το όπλο όταν συνάντησε τον κουνιάδο του.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του πατέρα περιέγραψε την συνάντηση που είχε τόσο με τον 50χρονο όσο και με την 18χρονη κόρη του στο γραφείο του, την περασμένη Δευτέρα για να συζητήσουν πώς θα αντιμετωπίσουν νομικά το θέμα που είχε αποκαλύψει το κορίτσι στον πατέρα της, προτού ακόμα μάθει το πρόσωπο που ήταν υπεύθυνο για τον εφιάλτη της κόρης του, κάτι που έγινε την επόμενη ημέρα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η 18χρονη είχε στο κινητό της βίντεο από τις ασελγείς πράξεις, το οποίο όμως δεν ήθελε να δείξει, καθώς και γραπτά μηνύματα που αποδείκνυαν τα όσα έλεγε για τους εκβιασμούς που δεχόταν.

Βίαζε την ανιψιά του μέσα στο σπίτι της

«Το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση», δηλώνει ο κ. Βασιλικός και προσθέτει πως η σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησε όταν η μικρή ήταν μόλις 9 ετών ενώ οι βιασμοί έγιναν σε ηλικία από τα 12 έως τα 14 της.

Μάλιστα τόνισε ότι ο 33χρονος βίαζε το ανήλικο κορίτσι μέσα στο σπίτι της, στο οποίο είχε ελεύθερη πρόσβαση. Οι αποτρόπαιες πράξεις γίνονταν όταν οι γονείς έλειπαν στην δουλειά τους ενώ μέσα στο σπίτι, βρισκόταν την ίδια ώρα το 4χρονο – τότε – αδελφάκι της ανήλικης.

Ο κ. Βασιλικός ανέφερε επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις δύο μεγαλύτερες αδελφές της για χειρονομίες και παρενοχλήσεις, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στον βιασμό και στο πρόσωπο που τα έκανε.

Ο δικηγόρος του πατέρα ανέφερε ότι από το πρωί της περασμένης Τρίτης μέχρι την στιγμή της δολοφονίας, δεν είχε κάποια επαφή με τον 50χρονο και πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, είπε στον πατέρα να ειδοποιήσει τις Αρχές ώστε να προλάβουν να σώσουν την ζωή του 33χρονου και του σύστησε να παραδοθεί αυτοβούλως, όπως και έγινε.

Δημοφιλή