Μασέλα βρέθηκε στον λαιμό ασθενούς μία βδομάδα μετά την εγχείρηση

Ξεχάστηκε...
|
PA

Ενας συνταξιούχος ηλεκτρολόγος, στην Μεγάλη Βρετανία, ηλικίας 72 ετών, χρειάστηκε να κάνει μία εγχείρηση προκειμένου να αφαιρέσει ένα καλοήθη όγκο από την κοιλιά του, μόνο που έξι ημέρες αργότερα αναγκάστηκε να επιστρέψει στα επείγοντα περιστατικά.

Ο άνδρας αγνώστων στοιχείων, παραπονέθηκε για αίμα στο στόμα, δυσκολίες στην προσπάθεια του να καταπιεί μαζί με πόνο, ενώ προσπαθούσε να φάει στερεά τροφή.

Ο ασθενής επέστρεψε σπίτι του μαζί με μία συνταγή για στοματικό διάλυμα, αντιβιοτικά, αφού οι γιατροί θεώρησαν πως πρόκειται για λοίμωξη του αναπνευστικού του συστήματος που προκλήθηκε από τον σωλήνα που του είχε τοποθετηθεί στον λαιμό, κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Δύο μέρες μετά, ξανά τα ίδια, νέοι πόνοι και επιδείνωση του προβλήματος, ενώ ήταν αδύνατον να κάνει χρήση των φαρμάκων που του είχαν χορηγηθεί.

Ως εκ θαύματος, οι γιατροί παρατήρησαν ένα κοίλο αντικείμενο στο ύψος των φωνητικών του χορδών που του είχε προκαλέσει πρήξιμο. Εκεί ο ασθενής,«θυμήθηκε», να τους ενημερώσει πως φοράει μασέλα, την οποία έχει χάσει από την ημέρα της εγχείρησης.

Η περιπέτεια του άρχισε να παίρνει ένα τέλος όταν οι ακτινογραφίες έφεραν στο φως την μασέλα που είχε σφηνωθεί στον λαιμό του ηλεκτρολόγου.

Υστερα από τη νέα εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και με αγωγή που του χορηγήθηκε για ένα δεκαπενθήμερο, ο κύκλος της απίστευτης αυτής ταλαιπωρίας έληξε.

Πηγή: HuffPost UK

Πήγαινε στην αρχική σελίδα