Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Εμίλια Κλαρκ μετά τις εγχειρήσεις στον εγκέφαλο

Διαβεβαιώνει πως πλέον όλα είναι καλά.
CBS Sunday Morning

Η «Ντενέρις» του Game of Thrones, κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ, προκάλεσε αίσθηση πριν από λίγο καιρό, όταν αποκάλυψε, σε κείμενό της στο New Yorker, πως είχε υποστεί εγκεφαλικά κατά την περίοδο των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, με αποτέλεσμα να υποβληθεί επανειλημμένα σε χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο.

Σε συνέντευξή της στο CBS News η Κλαρκ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περιπέτεια υγείας της, κατά την οποία κινδύνεψε η ζωή της- και στο πλαίσιο της συνέντευξης προβλήθηκαν και φωτογραφίες της από εκείνες τις δύσκολες ημέρες.

«Υπήρξε ένα τμήμα του εγκεφάλου μου που πρακτικά πέθανε. Αν ένα τμήμα δεν λαμβάνει αίμα για ένα λεπτό, απλά σταματά να δουλεύει. Είναι σαν να βραχυκυκλώνεις. Κάτι τέτοιο είχα. Και δεν ήξεραν τι ήταν. Κυριολεκτικά κοιτούσαν τον εγκέφαλο και έλεγαν “νομίζουμε πως θα μπορούσε να επηρεαστεί η συγκέντρωσή της, η περιφερειακή της όραση”. Πάντα λέω πως είναι το γούστο μου στους άνδρες που χάθηκε!» σχολίασε με χιούμορ.

CBS Sunday Morning

Αναφερόμενη στη διαδικασία ανάρρωσης στη μεγαλύτερη από τις επεμβάσεις, είπε πως «την πρώτη φορά ήταν δύσκολα. Μα τη δεύτερη φορά, δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο να είμαι αισιόδοξη...Πέρασα μια περίοδο που δεν ήμουν καλά, για να το θέσω εύσχημα».

Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε πως πλέον όλα είναι καλά.

Προτείνετε μια διόρθωση