Γαλάτσι: Στηρίζει η ΓΑΔΑ τον αστυνομικό που σκότωσε τον σκύλο

Αντικρούει τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη.
MotionTeam

Επανέρχεται με νέα ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του σκύλου, αλλά και της συντρόφου του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα το τετράποδο το πρωί της Πέμπτης στο Γαλάτσι, το έκανε χωρίς κανέναν λόγο.

Οι επιτελείς της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο ένστολος αρχικά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.

Εκεί -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- καθάρισαν και περιποιήθηκαν το τραύμα του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβίωση, ενώ θα απέχει από τα καθήκοντά του, μέχρι να αναρρώσει.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, νωρίς χθες το πρωί, μία γυναίκα κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και έκανε καταγγελία για δύο σκύλους, που ήταν σε ταράτσα πολυκατοικίας, στο Γαλάτσι.

Όταν οι ένστολοι πήγαν στο σημείο, προκειμένου να διερευνήσουν το περιστατικό, είδαν τον ιδιοκτήτη των σκύλων να διαπληκτίζεται με την καταγγέλλουσα και επιχείρησαν να αποκλιμακώσουν το επεισόδιο.

Τότε, ένας από τους σκύλους επιτέθηκε στον αστυνομικό, τον δάγκωσε στο δεξί πόδι και ο ένστολος τον πυροβόλησε αμυνόμενος, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοφιλή