Γεωργιάδης: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για φωτογραφία με ασθενή σε καρέκλες νοσοκομείου

Σε ανάρτηση του διευθυντή γαστρεντερολογικής του Θεαγενείου αναφέρει πως ο ασθενής είχε υποβληθεί σε ενδοσκοπική εξέταση αλλά δεν υπήρχε χώρος στην αίθουσα ανάνηψης.
facebook
facebook
FACEBOOK

Την διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μετά την ανάρτηση του διευθυντή της γαστρεντερολογικής πτέρυγας του Θεαγενείου νοσοκομείου, ο οποίος δημοσίευσε εικόνα ασθενούς να είναι ξαπλωμένος σε καρέκλες μετά από ενδοσκοπικές εξετάσεις καθώς δεν υπήρχε, όπως κατήγγειλε, χώρος στην αίθουσα ανάνηψης.

Όπως γράφει ο Δημήτριος Τζιβλές στην ανάρτησή του: «Ζητούμε συγγνώμη από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη “αίθουσα ανάνηψης”. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

Ο Γεωργιάδης απάντησε με δική του ανάρτηση: «Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Δημοφιλή