Για δύο ακόμα χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών.
BSR Agency via Getty Images

Προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2025 θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και λίγες ημέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζοντας το έργο του Σέρβου τεχνικού ανακοίνωσε τη συμφωνία της επέκτασης του συμβολαίου του για δύο ακόμα χρόνια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον προπονητή και έδωσαν τα χέρια για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του!

Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ταυτόχρονα από τη μεριά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού.