Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Εισιτήρια τέλος

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out για τα εισιτήρια του τελικού. Ο ΠΑΟΚ Έχει διαθέσει περισσότερα από 10.000.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Eurokinissi Sports

Η δίψα των οπαδών του Παναθηναϊκού για έναν τίτλο φάνηκε και σήμερα, αφού μέσα σε λίγες ώρες η «πράσινη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε sold out για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου, εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις 3 για τα 21.500 κομμάτια και μόλις πριν λίγο η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τελείωσαν.
Θα πρέπει να σημειώσουμε μόνο ότι θα υπάρξουν κάποια εισιτήρια τα οποία ωστόσο έχουν διατεθεί σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου της 21ης Μαϊου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν διατεθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αριθμός εισιτηρίων που έχουν ήδη πουληθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπερνάει τις 10.000.

Να θυμίσουμε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό θα μπορούν να προμηθευτούν μέχρι και 4 εισιτήρια, ενώ όσοι διαμένουν στην Αθήνα θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κατά τη διάρκεια του διημέρου 18 και 19 Μαϊου.