Η ομάδα Πλάι σου

Γνώρισε την ομάδα Πλάι Σου

Μια ομάδα που αριθμεί πάνω από 300 ενεργά μέλη και πραγματοποιεί δράσεις για καλό σκοπό. Η ομάδα Πλάι Σου αξιοποιεί όλες τις δυνάμεις της για να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί!
Γνώρισε την ομάδα Πλάι Σου
Γνώρισε την ομάδα Πλάι Σου
ΠΛΑΙΣΙΟ

Η ομάδα Πλάι Σου αποτελείται από εργαζομένους της Πλαίσιο που μοιράζονται την ίδια επιθυμία να βοηθήσουν όπου υπάρχει ανάγκη. Ναι, εργασία και εθελοντικές δράσεις μαζί! Η συμμετοχή των plaisiopeople είναι καθοριστική. Δίνουν ιδέες για νέες δράσεις, τις οργανώνουν και τις υλοποιούν! Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προκαθορισμένες δράσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, αλλά η ομάδα είναι σε ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό που μπορεί να προκύψει και συνδράμει ανάλογα. Έτσι, αποδεικνύουν ότι δουλειά και εθελοντισμός μπορεί να είναι ο καλύτερος συνδυασμός!

Οι plaisiopeople δε συγκροτούν μια στεγνή εταιρική ομάδα, αλλά ένα ζωντανό οργανισμό που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Παρατήρησε τα μέλη της ομάδας Πλάι Σου. Στα πρόσωπά τους θα δεις τη συγκίνηση και τη χαρά ενώ θα λένε αστεία και θα σχεδιάζουν την επόμενη δράση πριν καν ολοκληρωθεί η προηγούμενη.

Εφόσον έχεις όρεξη να βοηθάς όσους το έχουν ανάγκη παράλληλα με την εργασία σου, τότε η ομάδα εργαζομένων του Πλαισίου είναι για σένα. Δεν έχει σημασία σε ποιο πόστο θα είσαι. Είτε εργάζεσαι σε κάποιο κατάστημα, στο τηλεφωνικό κέντρο, στα Logistics ή στα γραφεία, για την ομάδα Πλάι σου, αρκεί το κοινό όραμα της αρωγής, όπου αυτή χρειάζεται.

Πλάι σου
Πλάι σου
Πλαίσιο

Για να καταλάβεις το εύρος της προσφοράς, ενδεικτικά κάποιες από τις δράσεις της ομάδας Πλάι σου:

  • Ετήσια συμμετοχή στο Greece Race for the Cure

  • Μοίρασμα τσαντών και σχολικών ειδών σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα

  • Κάλυψη όλων των σχολικών των πληγεισών οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας το καλοκαίρι του 2021

  • Ενίσχυση του έργου του «Make-A-Wish Ελλάδας», μέσω της διάθεσης λαμπάδας Make-A-Wish το Πάσχα 2021

  • Δημιουργία της limited σειράς Hugtag : πρόκειται για είδη χρηστικής αξίας, από την πώληση των οποίων συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία έχουν δοθεί στο «Ινστιτούτο Prolepsis» και την «Ένωση Μαζί για το Παιδί»

  • Δημιουργία της πρώτης STEM Βιβλιοθήκης σε Δημόσιο Σχολείο της Αττικής

  • Αποστολή τεχνολογικού εξοπλισμού σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με σκοπό την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης κατά το ξέσπασμα της πανδημίας

  • Πραγματοποίηση αποστολής σε νησιά της άγονης γραμμής με σκοπό όχι μόνο την κάλυψη αναγκών αλλά και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών που ζουν εκεί

Η ομάδα Πλάι σου
Η ομάδα Πλάι σου
Πλαίσιο

Όλη η οικογένεια της Πλαίσιο είναι περήφανη για την ομάδα Πλάι Σου. Αν είσαι άνθρωπος που συνεχώς ψάχνεις πέρα από την δουλειά σου και πώς μπορείς να προσφέρεις, στην Πλαίσιο έχουμε την καλύτερη ομάδα για σένα.

Η εργασία στο Πλαίσιο μπορεί αν το θες να είναι ο ιδανικός συνδυασμός δουλειάς και εθελοντισμού. Μην χάνεις χρόνο σε περιμένουμε!

Δημοφιλή