Υλικά
- 320 gr. αλεύρι σκληρό
- ½ κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά
- 180 ml. νερό χλιαρό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- Κόρν φλάουρ για το άνοιγμα των φύλλων
- για την γέμιση
- Χόρτα εποχής
- 1 ματσάκι μυρωδικά εποχής
- 1 ματσάκι άνηθο
- 3 πράσα
- 2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
- ½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Σουσάμι
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Οδηγίες
Advertisement
- Ζυμώνουμε τα υλικά για το φύλλο και το αφήνουμε 30 λεπτά σε ζεστό σημείο.


Advertisement
