Με εντολή του πρόεδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ελέγχεται για τυχόν αθέμιτο πλουτισμό ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή και κατηγορείται για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών του και της συζύγου του.

 

Advertisement
Advertisement

https://www.huffingtonpost.gr/entry/profelakisteos-o-astenomikos-tes-voeles-arneitai-tis-kateyories_gr_674f0b5ee4b0f19c9d5a9d38

 

Συγκεκριμένα, με εντολή του κ. Βουρλιώτη, θα εξεταστεί αν τα εισοδήματα του αστυνομικού από την ΕΛΑΣ δικαιολογούν τα ακριβά αποκτήματα που φέρεται να έχει στην κατοχή του, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ή εάν η απόκτησή τους συνδέεται με αξιόποινες πράξεις, όπως είναι ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κ.λπ.