Σε ένα σπίτι στην Κερατέα εντόπισαν οι αστυνομικοί το απόγευμα τής Παρασκευής το ζεύγος των αυτοαποκαλούμενων παλαιοχριστιανών με το βρέφος τους, το οποίο κατηγορούνται ότι είχαν αρπάξει το μεσημέρι της Τρίτης από τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη τους εκμεταλλευόμενα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και πληροφορίες, καθώς από την αρχή ο 45χρονος πατέρας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραδοθούν αφού δεν πιστεύει – όπως έλεγε – ότι έχει κάνει κάτι παράνομο.

Advertisement
Advertisement

 

https://www.huffingtonpost.gr/entry/palaioxristianos-pire-brefos-maieutirio-eksafanistike_gr_66f2defde4b0d04575631036

 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ζήτησαν από τη μητέρα να τους δώσει το βρέφος, ώστε να το μεταφέρουν για εξετάσεις σε νοσοκομείο Παίδων, αλλά εκείνη αρνήθηκε, γνωρίζοντας το περιεχόμενο τής εισαγγελικής εντολής, που ορίζει το παιδί να μείνει σε κάποια δομή φιλοξενίας και όχι μαζί με την οικογένεια.

 

 

Το ζεύγος είναι αντιμέτωπο με την κατηγορία τής αρπαγής ανηλίκου.