chemika

Σύμφωνα με έρευνα, ορισμένα προϊόντα εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις -που επηρεάζουν την ποιότητα του αέρα- για ημέρες, εβδομάδες ή και μήνες.
Κατέκλυσαν γυμναστήριο απαιτώντας εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις. Αποδοκίμασαν τις τοπικές αρχές. Αφαντοι οι εκπρόσωποι της εταιρίας του εκτροχιασμένου τρένου.
Η δήλωση έρχεται καθώς αυξάνουν οι ανησυχίες για το πώς μπορεί να αντιδράσει ο Πούτιν μετά τη ήττες του ρωσικού στρατού.
Καταγγέλλεται πως οι δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν δακρυγόνα προς το πλήθος που παρακολουθούσε την συναυλία. Επέκταση των επεισοδίων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Αδυναμία αντεπίθεσης στο ανατολικό μέτωπο μέχρι την παραλαβή κατάλληλων όπλων. Τα προβλήματα στην αντεπίθεση στις κατεχόμενες περιοχές.
Τα φίλτρα UV που απορροφώνται από την Ποσειδωνία την ωκεάνιο μπορεί να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στα οικοσυστήματα, προειδοποιούν οι επιστήμονες.
Πούτιν: Τραγωδία αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, αλλά ήταν αναπόφευκτο. Σύλληψη Ουκρανού πολιτικού για «προδοσία».
Κάτι τέτοιο «θα αποτελούσε κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και θα είχε εκτεταμένες συνέπειες», προειδοποίησε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ.