data

Κέρδισε μία μονάδα και κάτι η χώρα μας, ωστόσο βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση. Οι γυναίκες έχουν υψηλότερα ποσοστά υπερπροσόντων (overqualified) από τους άνδρες.
Κατά κανόνα γίνονται ευπρόσδεκτοι σε χώρες με "γηρασμένο πληθυσμό" αλλά οι πατρίδες τους υφίστανται την γνωστή συνέπεια του brain drain.
Η NOVA προσφέρει την καλύτερη δυνατή τεχνολογία, με την καλύτερη δυνατή τιμή και την καλύτερα δυνατή εμπειρία.
Αποκαλυπτική εικόνα, μετά από 2 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής, που χρηματοδοτεί το ΙΣΝ.
Η Eurostat δημοσιοποιεί data (χάρτες) για το έτος 2021, με «κερασάκι» τα στοιχεία για μορφωμένους-εξειδικειμένους μετανάστες που προσέλκυσαν χώρες της ΕΕ, με «ουραγό» την Ελλάδα.
Σε τι ηλικία γεννάνε οι Ελληνίδες και πόσα παιδιά γεννάμε σε Ελλάδα και ΕΕ. «Φωνάζουν» οι αριθμοί για την σχέση υπογεννητικότητας - οικονομίας - σύγχρονης Ιατρικής και Τεχνολογίας.
Μια μεγάλη έκπληξη για τη συμπεριφορά των ανδρών και πως οι γυναίκες τους ξεπερνούν - Data analysis: Ελενα Μπιζίκα
4ήμερη εργασία χωρίς αύξηση, ή 5ήμερη εργασία με αύξηση; - Ποιός είναι "καλός μάνατζερ"; - Tι μας κρατάει μακριά από τη δουλειά των ονείρων μας;
Το σήμερα και το αύριο στο μέτωπο της πιο διαδεδομένης μορφή καρκίνου για τις γυναίκες στην Ελλάδα. Data analysis / Γραφήματα: Έλενα Μπιζίκα
Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Όχι δεν είναι καλή είδηση, όμως υπάρχει και αισιόδοξη πλευρά.