data

Ειδικοί στον τομέα της κυβερνοασφάλειας μας προτρέπουν να ενημερώσουμε τους κωδικούς πρόσβασής μας και να εφαρμόζουμε ισχυρότερα μέτρα ασφαλείας.
Με «υπογραφή Στυλιανίδη» και με προσωπική ενημέρωση του πρωθυπουργού υλοποιείται ο νέος σχεδιασμός, που αποδίδει καρπούς πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας χρόνος.
Στοιχεία της ΤτΕ δείχνουν ότι το 2024 ο τουρισμός θα σπάσει ένα ακόμη εντυπωσιακό ρεκόρ.
Στοιχεία από το Παρατηρητήριο Ατυχημάτων σχετικά με τους πνιγμούς και τους τραυματισμούς στη χώρα μας. Ελληνες τα περισσότερα θύματα.
Κέρδισε μία μονάδα και κάτι η χώρα μας, ωστόσο βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση. Οι γυναίκες έχουν υψηλότερα ποσοστά υπερπροσόντων (overqualified) από τους άνδρες.
Κατά κανόνα γίνονται ευπρόσδεκτοι σε χώρες με "γηρασμένο πληθυσμό" αλλά οι πατρίδες τους υφίστανται την γνωστή συνέπεια του brain drain.
Η NOVA προσφέρει την καλύτερη δυνατή τεχνολογία, με την καλύτερη δυνατή τιμή και την καλύτερα δυνατή εμπειρία.
Αποκαλυπτική εικόνα, μετά από 2 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής, που χρηματοδοτεί το ΙΣΝ.
Η Eurostat δημοσιοποιεί data (χάρτες) για το έτος 2021, με «κερασάκι» τα στοιχεία για μορφωμένους-εξειδικειμένους μετανάστες που προσέλκυσαν χώρες της ΕΕ, με «ουραγό» την Ελλάδα.
Σε τι ηλικία γεννάνε οι Ελληνίδες και πόσα παιδιά γεννάμε σε Ελλάδα και ΕΕ. «Φωνάζουν» οι αριθμοί για την σχέση υπογεννητικότητας - οικονομίας - σύγχρονης Ιατρικής και Τεχνολογίας.