epemvase

Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε πως ο Κάρολος είναι «καλά», ενώ μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.
Στην ίδια ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται και η νύφη του, πριγκίπισσα Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Ο Κάρολος θα πάρει εξιτήριο σε δυο ημέρες.
Το συμβάν καταγράφηκε σε ένα βίντεο που έγινε viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα.
Η γυναίκα υπέφερε από κοιλιακούς πόνους για 18 μήνες μετά την καισαρική τομή μέχρι που ο υπέρηχος αποκάλυψε ότι ένας «συσπειρωτήρας Alexis» είχε αφεθεί κατά λάθος μέσα της.
Ταξίδια που είχε προγραμματίσει για το εξωτερικό επαναπρογραμματίστηκαν. Μεταξύ αυτών σε Τουρκία και Κύπρο.
«Όταν είπα την ιστορία μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι μου είπαν ότι το χρησιμοποιούν επίσης και ότι δεν τους συνέβη ποτέ τίποτα…»
Λίγο μετά τησύλληψή του, δήλωσε από την Φλόριντα: "Μόνο μου έγκλημα η υπεράσπιση του έθνους ενάντια σε όσους θέλουν να το καταστρέψουν". Απούσα η Μελάνια από την συγκέντρωση.
Ερευνητές εκτιμούν πως πρόκειται για επέμβαση τρυπανισμού. Η ζωή του ασθενούς, η υγεία του και την κοινωνική του θέση. Βρέθηκε σε τάφο μαζί με τον αδελφό του στο Ισραήλ.
Ο Ρόχας υπέστη υποξική-ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, μια εγκεφαλική βλάβη που οφείλεται στην έλλειψη ροής αίματος και οξυγόνου στον εγκέφαλο και δεν ξύπνησε ποτέ μετά την επέμβαση.