kratike-orchestra-athenon

Ο διακεκριμένος πιανίστας επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για την πρώτη του σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Μία πρωτότυπη αφήγηση και ένα υπέροχο πρόγραμμα. Από τον «Χορό των Ιπποτών» του Σεργκέι Προκόφιεφ μέχρι το «Εμβατήριο του Σούπερμαν» του Τζον Γουίλιαμς.
Λίγο πριν την εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μιλά για τη συναυλία, τη νέα γενιά των Ελλήνων συνθετών και όσα τον εμπνέουν.
Η Λιθουανή Ιζαμπέλε Γιανκαουσκάιτε εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διευθύνοντας την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου
Ένα λαμπερό γκαλά με διάσημες άριες και δημοφιλή ντουέτα και κουαρτέτα της γαλλικής όπερας, αλλά και ένα ξεχωριστό μουσικό δώρο.
Μια συνέντευξη με τον καταξιωμένο μαέστρο και συνθέτη ο οποίος επιστρέφει στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στις 15 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Εκκινώντας από τη μουσική του Χανς Ζίμερ για το «Dune: Part One». Την επιμέλεια και παρουσίαση της βραδιάς αναλαμβάνει ο έμπειρος κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης.
Η ΚΟΑ σε έργα των Ούγγρων συνθετών Μπάρτοκ, Κόνταϋ, Λίγκετι, που χρησιμοποίησαν τα λαϊκά ιδιώματα και τη μουσική της πατρίδας τους για να δημιουργήσουν μουσική εντελώς μοναδική.
Η συναρπαστική διαδρομή του αιρετικού μουσικού. Στο πόντιουμ ο μαέστρος Ματίας Φορέμνυ.
Η επιστροφή του κορυφαίου αρχιμουσικού στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για την Εναρκτήρια Συναυλία της στις 20 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.