kratike-orchestra-athenon

Μια αυθεντική σταρ με παγκόσμια ακτινοβολία, διάσημη για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της. Παρασκευή 12 Ιουλίου, με την ΚΟΑ υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, στο Ηρώδειο.
«Όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα τίποτα ομορφότερο από αυτήν τη δουλειά». Οι κορυφαίες στιγμές μίας συναρπαστικής πορείας 40 ετών στη μουσική με αφορμή την αναγόρευση του.
Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Μέγαρο Μουσικής, μιλά για τις ιδιαιτερότητες του έργου αλλά και για τη μέχρι τώρα διαδρομή της.
Ο Ελληνας μαέστρος και κορυφαίος βιολιστής της Κρατικής Ορχήστρα Αθηνών μίλησε για τις ομοιότητες ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ένα έργο «ιερό» ως κορυφαία διαχρονικά έκφραση της ανθρώπινης πορείας προς το θείο.
Ο ψυχογράφος της συμφωνικής μουσικής Γκούσταβ Μάλερ, άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον ρομαντισμό φτάνοντάς τον στα πιο ακραία όριά του.
Ο διακεκριμένος πιανίστας επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για την πρώτη του σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Μία πρωτότυπη αφήγηση και ένα υπέροχο πρόγραμμα. Από τον «Χορό των Ιπποτών» του Σεργκέι Προκόφιεφ μέχρι το «Εμβατήριο του Σούπερμαν» του Τζον Γουίλιαμς.
Λίγο πριν την εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μιλά για τη συναυλία, τη νέα γενιά των Ελλήνων συνθετών και όσα τον εμπνέουν.