makaronia

Η διατροφολόγος Έλενα Σερδάρη μας εξηγεί πώς θα κάνουμε την πιο παρεξηγημένη τροφή, την καλύτερή μας φίλη.
Με την παγκόσμια παραγωγή σκληρού σιταριού να βρίσκεται σε χαμηλό 22 ετών, οι ιταλικές εταιρείες ζυμαρικών αγοράζουν αλεύρι από την Τουρκία.
Η τιμή για ένα πακέτο μακαρόνια έχει «ξεφύγει» και αγανακτισμένοι Ιταλοί προτείνουν εβδομάδα μποϊκοτάζ κόντρα στο αγαπημένο τους φαγητό.
Οι φωτογραφίες έκαναν σύντομα τον γύρο του διαδικτύου.
Είναι αρκετά εύκολο να βράσουμε ζυμαρικά, αλλά η θερμοκρασία και ο χρόνος μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.
Η μεγάλη διαφορά της μακαρονάδας μπολονέζ που ξέρουμε είναι η ποσότητα του κιμά και της σάλτσας.