pispiriykoe

Την ερχόμενη Πέμπτη η εισαγγελική πρόταση για την ενοχή της ή μη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Απορρίφθηκαν αιτήματα του συνηγόρου της Α. Κούγια για νέα αυτοψία στο Παίδων και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της κατηγορούμενης.
Τι είπαν η αδελφή της και ο θείος της στη δίκη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πώς περιγράφεται το πρώτο επεισόδιο και η μεταφορά της στο Καραμανδάνειο.
Η 35χρονη στο εδώλιο για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, πριν αυτόν της Τζωρτζίνας.
«Η Πισπιρίγκου ήταν ψύχραιμη δεδομένων των συνθηκών» - Τι κατέθεσε η εντατικολόγος του Ωνασείου για τις συνομιλίες που είχε μαζί της.
Προειδοποιεί εκ νέου με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και αποζημιώσεις τόσο προς την κατηγορούμενη, όσο και προς τον ίδιο για τις αναφορές τους.
«Συνήθως τα παιδιά με καρδιακή ανακοπή εμφανίζουν μια ''έκρηξη'' συμπτωμάτων» κατέθεσε ο εντατικολόγος που παρέλαβε τη μικρή Τζωρτζίνα.
“Συνήθως όταν βλέπεις το παιδί σου έτσι, το ταρακουνάς, το σκουντάς να δεις αν ανταποκρίνεται” κατέθεσε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την ανακοπή της Τζωρτζίνας.
Καταπέλτης είναι οι μέχρι σήμερα μαρτυρίες για το τέλος της 9χρονης, η οποία βάσει των λεγομένων τους θα έπαιρνε εξιτήριο, αλλά κάθε φορά υπήρχε παρέμβαση της μητέρας της για νέα προβλήματα.
Τι κατέθεσε ο παιδίατρος του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της 9χρονης - Οι εμετοί και η πτώση οξυγόνου.
«Δώστε του χάπια να θυμηθεί» η πρώτη αντίδραση της κατηγορούμενης