schediastes

Η κολεξιόν έχει επιρροές από τη δεκαετία των ‘60ς, την εποχή που οι γυναίκες άρχισαν να ντύνονται πιο ανάλαφρα, παιχνιδιάρικα και αέρινα.
Η νέα σχεδιάστρια μας μιλάει για την απόφαση της να ασχοληθεί με το κόσμημα σε μια εποχή που όλοι σταματούσαν, για τις αλλαγές που παρατηρεί στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό και για τα επεκτατικά της σχέδια.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων μας ταξιδεύει από το χθες της «Μαγείας» στο σήμερα και μας αφυπνίζει για την «Ελίζα», το σωματείο στο οποίο είναι αντιπρόεδρος.
Ενας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας με διεθνή παρουσία και αναγνωρισιμότητα, ανοίγει τα χαρτιά του στην HuffPost.
Ηταν γνωστός ως «ο βασιλιάς της βάτας».
Το σχήμα, το μέγεθος, το χρώμα της τσάντας μπορούν να δώσουν στοιχεία για την προσωπικότητα εκείνης που την κρατάει.
Οι πλανητικές δημιουργίες του Schiaparelli, το βικτωριανό σόου του John Galliano για τον Maison Margela και το απέραντο μπλε της «δικής μας» Κριθαριώτη.
Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων με την εικαστική ματιά, στενός συνεργάτης του Βασίλη Ζούλια, ανοίγει τα χαρτιά του.
Ο Φιλήμονας ήταν η υψηλή ραπτική της Ελλάδας, σε μια εποχή που πολλοί δεν γνώριζαν ούτε την έννοια της. Ήξερε να κολακεύει με τα ρούχα του τις γυναίκες για αυτό κι όλες επιδίωκαν να φορέσουν μια δημιουργία του.