teri

«Χαρτογράφηση» των δυο αγαπημένων ελληνικών τυριών πριν βρεθούμε απέναντί τους στο ράφι του σούπερ-μάρκετ.
Ενα ιδιαίτερα ενδιαφέρων debate για όσους αγαπούν το τυρί.
Σήμερα, το Würchwitz είναι το μόνο μέρος στον κόσμο όπου εξακολουθεί να παράγεται Milbenkäse.
Όπως πολλά άλλα τυριά, το ελβετικό τυρί παρασκευάζεται με αγελαδινό γάλα και περιέχει βακτήρια που βοηθούν στη μετατροπή του γάλακτος σε στερεό.
Η περίπτωση των τροφικών δηλητηριάσεων και των αλλεργικών αντιδράσεων.
Και μέσα σε αυτές τις οικογένειες βακτηρίων ορισμένα είδη τους ήταν ιδανικό για το τυρί κάθε γαλακτοκομείου.
Πέρα από τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου εκτοξεύει και το νούμερο στη ζυγαριά.
Βάρους περίπου 40 κιλά το κάθε ένα.
Η περίεργη πρόταση της γνωστής αλυσίδας που εξέπληξε τους θαμώνες στην Ταϊλάνδη.