Ο Γιώργος Πίττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.
Τα κορυφαία κόκκινα Ελληνικά κρασιά
Nαύπακτος: Η ανατολή ενός νέου τουριστικού προορισμού
Ο οίνος από την Αρχαιότητα, στο Βυζάντιο και τη Μοναστηριακή διατροφή
Το ελληνικό πρωινό της Πρέβεζας: Ένα αφιέρωμα στην πόλη
Η ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας
Οι ξερολιθιές της Κύθνου
Ποιο είναι το σπήλαιο Φράγχθι, που άλλαξε την ιστορία… της γαστρονομίας!
Οι 10 διαλεχτές ταβέρνες της Τήνου
Τα ζωγραφιστά πλακόστρωτα της Κύθνου
Αυγά σαν τα μάτια σου
Το ελληνικό πρωινό της Κεφαλονιάς
Ελλάδα: Η χώρα με τους περίπου 15.000 μελισσοκόμους